![]() |
Re: Bugatti Veyron v.s. SSC Ultimate Aero
[bugatti este si va fi intotdeauna peste ssc aero. 1 la mana americanii nu stiu sa faca masini, 2 bugatti arata bine nu ca un gandac turtit ca ssc, de interior nu mai zic, in plus aero a fost facut doar pentru a se bate cu bugatti pe cand masina italiana, franceza sau nemteasca dumnezeu stie ce este pana la urma a fost facuta pentru a demonstra ce poate face omul, mai sus de atat nu cred ca va ajunge cineva prea curand. masini cu 1000 de cai sunt multe de la skyline tunat de i-au sarit capacele pana la drag cars dar alea nu pot sa mearga cu 40 la ora pe un bulevard in liniste, alea s-ar putea sa se dezmembreze pe drum dar bugatti nu. masina asta va ramane in istorie asa cum a ramas si mclaren f1, de asta sunt sigur
http://cars.blogs.ca/images/2007/SSC..._Aero_TT_4.jpg http://images.motortrend.com/photo_g...n+interior.jpg |
Quote:
|
Quote:
|
sa ne intelegem! fondatorul a fost italian, masina e facuta momentan de nemti , fiind produsa in FRANTA :)
|
Quote:
|
nu prea le iese lor chestia asta. uita-te la masinile lor din anii '90, acum sunt bune de groapa de gunoi pe cand noi ne umplem ne nemtoaice de aceeasi varsta sau chiar mai vechi care merg perfect. intotdeauna masinile europene sunt peste cele americane(off road, sport(oricum americanii nu stiu ce inseamna o masina sport), masini de lux etc.). si in plus ne copiaza pentru ca au vazut ca nu sedescurca, dar nic la copiat nu sunt buni.:
chrisler 300c e pe dedesubt un mercedes e classe mai vechi pe care l-au facut mai prost,crossfire e un slk pe care l-au facut din nou mai prost. acum au inceput si ei sa auda ca nemtii isi testeaza masinile pe nurburgring si au venit si ei repede cu cadillacul pentru ca ei au circuite cu doar 2 curbe dintre care amandoua la stanga. drmurile sunt la fel mergi drept pana ajungi la o intersectie, te dai jos din masina si o intorci ca pe caruta. acum ai inteles dc americanii nu stiu sa faca masini bine mai e si corvette care e fenomenal recunosc dar e exceptia care confirma regula. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Daca la tine totul se rezuma la asta, nu prea le ai cu domeniul. Masini care bat cifrele astea sunt garla, una e un surogat facut doar pentru asta, interior = praf, confort = praf, fiabilitate probabil praf si practic inutilizabil + aspect penibil si Bugatti Veyron. SSC Aero este doar o alta masina, Veyron este ceva special.
|
Asa sunt si dragstere de scot 0-100 in 1(o ) secunda , sunt mai tari ca veyronu ..e ?
|
Quote:
Pe mine unul cifrele ma lasa reci,pentru mine masinile nu se rezuma doar la cat "baga" si in cate sec prinde suta de pe loc. |
@anaconda & dolb: vad ca nu prea le aveti cu cititul :lol:
domnul intel se intreba in primul post cine ar castiga pe 402 m...raspunsul a fost dat de cosminbianca25. nu v-a intrebat nimeni de interior, confort, fiabilitate sau aspect. in plus au inceput sa apara cunoscatori care strica topicul. |
Mda...raspunsul a fost foarte precis si cu el topicul e gata.Ca per ansamblu Veyron e alt gen si alta clasa de masina, asta e partea a doua, intr-adevar nu era obiectul topicului.Ma rog...oamenii isi pun tot felul de intrebari...am mai vazut un topic, pe alt forum, in care cineva se intreba care e mai rapid, Veyron sau o masina de Formula1 ( Renault de exemplu).Amuzant era ca el chiar credea ca Veyron ar putea fi mai rapid.Dar cu acea ocazie s-au prezentat niste date tehnice, chiar niste timpi si problema a primit un raspuns foarte exact :) .
|
as merge cu 300 intr-o masina gandita si testata ani de zile in care s-au investit ceva bani pentru a fi asa cum trebuie si sa functioneze lafel si dupa 100k km. Nu as alege o masina 5 km in plus la vmax. O masina este o suma de factori, poate ca bugati-ul este mai lentu cu 5km dar poate ca sta mai bine la frane sau la suspensii. Stiu ca cutia de viteze a fost proiectata si testata timp de 4 ani pana sa fie pusa pe masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning