Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Bugatti Veyron vs. SSC Ultimate Aero (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/88017-bugatti-veyron-vs-ssc-ultimate-aero.html)

laur_nsl 20-06-09 23:24

Re: Bugatti Veyron v.s. SSC Ultimate Aero

[bugatti este si va fi intotdeauna peste ssc aero. 1 la mana americanii nu stiu sa faca masini, 2 bugatti arata bine nu ca un gandac turtit ca ssc, de interior nu mai zic, in plus aero a fost facut doar pentru a se bate cu bugatti pe cand masina italiana, franceza sau nemteasca dumnezeu stie ce este pana la urma a fost facuta pentru a demonstra ce poate face omul, mai sus de atat nu cred ca va ajunge cineva prea curand. masini cu 1000 de cai sunt multe de la skyline tunat de i-au sarit capacele pana la drag cars dar alea nu pot sa mearga cu 40 la ora pe un bulevard in liniste, alea s-ar putea sa se dezmembreze pe drum dar bugatti nu. masina asta va ramane in istorie asa cum a ramas si mclaren f1, de asta sunt sigur
http://cars.blogs.ca/images/2007/SSC..._Aero_TT_4.jpg
http://images.motortrend.com/photo_g...n+interior.jpg

laur_nsl 20-06-09 23:29

Quote:

Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze (Post 1822281)
Shelby Super Cars Ultimate aero detroneza veyronu!
chiar m am bucurat,stiu ca voi sughita foarte des din cauza lucrurilor ce le voi spune acum dar nu va inteleg de ce va inchinati la veyron ca la a 8 a minune a lumii si nu acceptati ideea ca e un nou serif in oras,sunt multe masini mult mai frumoase,nu la fel de puternice ce i drept dar MULT mai frumoase decat Veyronul...Un exemplu ar fi Reventon,are cu 400 de cai mai putin dar arata mult mai bine si lista poate continua...

hai sa iti spun eu ceva in legatura cu masinile. o masina frumoasa nu e aceeasi cu una care arata "misto". reveton arata intradevar uimitor dar nu e deloc frumoasa, e chiar urata dar in acelasi timp e foarte cool. asa cum un spitfire e mult mai frumos decat un f16 sau un b2. si cred ca ai sughitat destul

laur_nsl 20-06-09 23:30

Quote:

Originally Posted by usiusi (Post 1786026)
Vrei sa zici francezi, nu?

vrei sa zici germani

dolb 20-06-09 23:32

sa ne intelegem! fondatorul a fost italian, masina e facuta momentan de nemti , fiind produsa in FRANTA :)

boy_wonder 20-06-09 23:34

Quote:

Originally Posted by laur_nsl (Post 2424291)
[bugatti este si va fi intotdeauna peste ssc aero. 1 la mana americanii nu stiu sa faca masini, 2 bugatti arata bine nu ca un gandac turtit ca ssc, de interior nu mai zic, in plus aero a fost facut doar pentru a se bate cu bugatti pe cand masina italiana, franceza sau nemteasca dumnezeu stie ce este pana la urma a fost facuta pentru a demonstra ce poate face omul, mai sus de atat nu cred ca va ajunge cineva prea curand. masini cu 1000 de cai sunt multe de la skyline tunat de i-au sarit capacele pana la drag cars dar alea nu pot sa mearga cu 40 la ora pe un bulevard in liniste, alea s-ar putea sa se dezmembreze pe drum dar bugatti nu. masina asta va ramane in istorie asa cum a ramas si mclaren f1, de asta sunt sigur
http://cars.blogs.ca/images/2007/SSC..._Aero_TT_4.jpg
http://images.motortrend.com/photo_g...n+interior.jpg

cum adica americanii nu stiu sa faca masini?

laur_nsl 20-06-09 23:42

nu prea le iese lor chestia asta. uita-te la masinile lor din anii '90, acum sunt bune de groapa de gunoi pe cand noi ne umplem ne nemtoaice de aceeasi varsta sau chiar mai vechi care merg perfect. intotdeauna masinile europene sunt peste cele americane(off road, sport(oricum americanii nu stiu ce inseamna o masina sport), masini de lux etc.). si in plus ne copiaza pentru ca au vazut ca nu sedescurca, dar nic la copiat nu sunt buni.:
chrisler 300c e pe dedesubt un mercedes e classe mai vechi pe care l-au facut mai prost,crossfire e un slk pe care l-au facut din nou mai prost. acum au inceput si ei sa auda ca nemtii isi testeaza masinile pe nurburgring si au venit si ei repede cu cadillacul pentru ca ei au circuite cu doar 2 curbe dintre care amandoua la stanga. drmurile sunt la fel mergi drept pana ajungi la o intersectie, te dai jos din masina si o intorci ca pe caruta. acum ai inteles dc americanii nu stiu sa faca masini

bine mai e si corvette care e fenomenal recunosc dar e exceptia care confirma regula.

raduku 21-06-09 14:41

Quote:

Originally Posted by laur_nsl (Post 2424326)
nu prea le iese lor chestia asta. uita-te la masinile lor din anii '90, acum sunt bune de groapa de gunoi pe cand noi ne umplem ne nemtoaice de aceeasi varsta sau chiar mai vechi care merg perfect. intotdeauna masinile europene sunt peste cele americane(off road, sport(oricum americanii nu stiu ce inseamna o masina sport), masini de lux etc.). si in plus ne copiaza pentru ca au vazut ca nu sedescurca, dar nic la copiat nu sunt buni.:
chrisler 300c e pe dedesubt un mercedes e classe mai vechi pe care l-au facut mai prost,crossfire e un slk pe care l-au facut din nou mai prost. acum au inceput si ei sa auda ca nemtii isi testeaza masinile pe nurburgring si au venit si ei repede cu cadillacul pentru ca ei au circuite cu doar 2 curbe dintre care amandoua la stanga. drmurile sunt la fel mergi drept pana ajungi la o intersectie, te dai jos din masina si o intorci ca pe caruta. acum ai inteles dc americanii nu stiu sa faca masini

bine mai e si corvette care e fenomenal recunosc dar e exceptia care confirma regula.

Sa inteleg ca din vasta ta experienta in ale condusului ai dedus asta cu americanii nu stiu sa faca masini.Si pe SSC l-ai condus vreo 3 ani si esti ferm convins ca este cu mult sub Veyron,pe care il detii de vreo 2-3 ani.Fac pariu cu tine ca,in afara de Veyron,nu cunosti inca 5 modele Bugatti.

laur_nsl 21-06-09 15:39

Quote:

Originally Posted by raduku (Post 2425422)
Sa inteleg ca din vasta ta experienta in ale condusului ai dedus asta cu americanii nu stiu sa faca masini.Si pe SSC l-ai condus vreo 3 ani si esti ferm convins ca este cu mult sub Veyron,pe care il detii de vreo 2-3 ani.Fac pariu cu tine ca,in afara de Veyron,nu cunosti inca 5 modele Bugatti.

dragul meu, nu crd ca esti in masura sa ma ineveti pe mine ceva despre masini. daca nu iti convine ce am scris da-mi tu motive sa cred ca americanii stiu sa faca masini bune.

Tzepozzz 21-06-09 18:17

Quote:

Originally Posted by intel23 (Post 1706079)
Bugatti Veyron

Top speed 408.47 km/h (253.81 mph) (average) 0-60 mph (97 km/h) 2.46 seconds[17]
Vehicle Mid-engine, all-wheel drive 2-door coupe Base price €1,127,210 (GB£757,359/US$1,440,800)
Engine Quad-turbocharged DOHC 64-valve W16 Engine displacement 7993 cc (488.8 in³)

Ultimate Ultimate Aero

SSC Ultimate Aero - Guinness World Record Run - 256.18 mph adica 412,28 km/h.

Oke? Se poate face pool ? Cine castiga in 402 m ? E chestie si de dinamica... nu doar de putere aici...

Quote:

Originally Posted by cosminbianca25 (Post 1722541)
masinile astea au ce cauta intr-un versus la care Aero cistiga fara drept de apel in fata lu Veyron la toate capitolele in performanta! 0,3 sec in fata lu veyron pe 1/4 mile inseamna la o viteza de peste 220 km/h ca Aero are c-am 20-25 metri avans .

Veyron technical data
Performance
Max speed 252.34 miles/h (407 km/h)
0-100 km/h 2.5 seconds
0-160 km/h 5.4 seconds
0-200 km/h 7.3 seconds
0-300 km/h 16.8 seconds
Quarter mile 10.2 seconds

Ultimate Aero TT technical data
Performance
Max speed 254.82 miles/h (411 km/h)
0-100 km/h 2.78 seconds
0-160 km/h -
0-200 km/h -
0-300 km/h -
Quarter mile 9.90 seconds

eu cred ca se poate inchide thread-ul...

_anaconda_ 21-06-09 18:18

Daca la tine totul se rezuma la asta, nu prea le ai cu domeniul. Masini care bat cifrele astea sunt garla, una e un surogat facut doar pentru asta, interior = praf, confort = praf, fiabilitate probabil praf si practic inutilizabil + aspect penibil si Bugatti Veyron. SSC Aero este doar o alta masina, Veyron este ceva special.

dolb 21-06-09 18:20

Asa sunt si dragstere de scot 0-100 in 1(o ) secunda , sunt mai tari ca veyronu ..e ?

raduku 21-06-09 18:39

Quote:

Originally Posted by laur_nsl (Post 2425564)
dragul meu, nu crd ca esti in masura sa ma ineveti pe mine ceva despre masini. daca nu iti convine ce am scris da-mi tu motive sa cred ca americanii stiu sa faca masini bune.

Da-mi tu intai exemple de cate masini americane ai CONDUS si cati km ai facut cu Veyron si cu SSC de ti-ai facut o asa parere pertinenta despre masini.
Pe mine unul cifrele ma lasa reci,pentru mine masinile nu se rezuma doar la cat "baga" si in cate sec prinde suta de pe loc.

Tzepozzz 21-06-09 19:00

@anaconda & dolb: vad ca nu prea le aveti cu cititul :lol:
domnul intel se intreba in primul post cine ar castiga pe 402 m...raspunsul a fost dat de cosminbianca25. nu v-a intrebat nimeni de interior, confort, fiabilitate sau aspect.
in plus au inceput sa apara cunoscatori care strica topicul.

carutasu 21-06-09 21:57

Mda...raspunsul a fost foarte precis si cu el topicul e gata.Ca per ansamblu Veyron e alt gen si alta clasa de masina, asta e partea a doua, intr-adevar nu era obiectul topicului.Ma rog...oamenii isi pun tot felul de intrebari...am mai vazut un topic, pe alt forum, in care cineva se intreba care e mai rapid, Veyron sau o masina de Formula1 ( Renault de exemplu).Amuzant era ca el chiar credea ca Veyron ar putea fi mai rapid.Dar cu acea ocazie s-au prezentat niste date tehnice, chiar niste timpi si problema a primit un raspuns foarte exact :) .

Alex_cristocea 21-06-09 22:58

as merge cu 300 intr-o masina gandita si testata ani de zile in care s-au investit ceva bani pentru a fi asa cum trebuie si sa functioneze lafel si dupa 100k km. Nu as alege o masina 5 km in plus la vmax. O masina este o suma de factori, poate ca bugati-ul este mai lentu cu 5km dar poate ca sta mai bine la frane sau la suspensii. Stiu ca cutia de viteze a fost proiectata si testata timp de 4 ani pana sa fie pusa pe masina.

All times are GMT +2. The time now is 00:36.

- Copyright 2026 4Tuning