![]() |
Re: E36 - 2.0 WST
prea adevarata ... sa o stapanesti sanatos
|
oricum e prea grava masina dar raman la parerea ca o gasea si mai ieftina ....bafta
|
Quote:
imi spui te rog pe cat sun jentile....ms.....si inca odata e SUPERBA masina.... |
:shock:pfoai pi..a arata masina asta :shock: ee ft frumoasa bafta cu ea..:shock:
|
arata f bine masina....sa bagi si tu mai multe poze cu ea...
|
Quote:
|
felicitari pt masina frumoasa foc mai ales jantele dau bine rau ;) cati mai multi km !!!
|
Quote:
|
eu zic ca pretzu este foarte bun avand in vedere ca are kit M (tot), interior M, motoru pot sa zic ca e cam micutz pentru cum arata dar merge ....sa o stapanesti sanatos si sa n-ai parte de incidente neplacute
|
va multumesc frumos pt cuvintele frumoase spuse de voi .poze o sa mai pun dupa ce golf imi va face ceva poze frumoasa cum stie el mai bine.in legatura cu m,asina ca spatele e cam sus da aveti dreptate tr sa-i pun amortizoare ca are doar arcuri rosii de aceea e un pic mai sus dar e mai bine pt ca nu imi atinge nici cu 4 pers in masina.iar de evacuare o s-o schimb si pe aceea dupa ce imi mai achit putin din datorii.de garaj nu prea pot sa fac rost cu toate ca imi doresc din suflet dar nu se poate.va multumrsc inca odata pt comenturile voaste.bafta si fara incidente
|
salut , team vazut astazi pe la Piata Progresu , arata chiar bestial masina , daca nu ai alta treaba si mai ai drum pe acolo poate vrei sa facem niste poze . . . !
|
pai cand am timp ca acum alerg pe la trezorerie cu taxe la cec la politie ca sa faci ceva in romania asta tr sa alergi ca un prost .
|
Folie ? :)
cred ca ar arata foarte bine cu folie peste tot, chiar si pe parbriz .. :) in rest e superba .. |
santos prietene nu pun folie nici in ruptu capului chiar nu imi place cu folie
|
prieteni azi am terminat si cu numerele noile numere b 96 paf.:lol:sunt bucurost ca a fost ultimul nr preferential cu paf.apropo cum pot sa schimb titlul pe site din wst in paf?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:42. |
- Copyright 2026 4Tuning