![]() |
Re: Mazda 3 LMX (2005)
da...e cumparata de un baiat din valcea :P
|
Stiu frate e a lui web aku....e din vl..se plimba toata noaptea cu ea...si in plus se duce si prin calimanesti akolo o poti vedea de f multe ori...ce sa mai la deal la vale..masinuta e tare...multi dk ar avea-o nu ar mai zice k are grila nush cum si k nui place aia sau ailalta...
|
salutare. noul proprietar al masinii este din valcea si e baiat de comitet :)
|
[FONT="Arial Black"][/F
il cun pe cel a cui e masina akum....ptr k eu stau in valcea....oricum e misto....:P |
Quote:
|
Sunteti penibili amandoi. Macar daca era vorba de vreo raritate de masina ...
|
Subiect inchis- masina a fost detunata :) Raman doar amintirile
|
am vazut`o odata "detunata"
dar ce s`a intamplat ? cine a fost ?:)) |
Quote:
|
cataline nu ai pierdut garantia k ai pus chip ?? am si eu tot o mazda 3 hatchback 2.0 16 vulve :D ...am vrut sa ii pun chip si mi sa spus la mazda k pierd garantia si m`am potolit :)) ....si unde ai facut tuningul la masina ???
|
Daca va uitati mai inainte in posturi vedeati ca ECU nu era remapat si avea cip-ul schimbat. Producatorul garanta 40 cai. Ce-i drept nu am dus-o niciodata la DINO dar diferenta era mare.... Existau si probleme totsui. Odata am ramas fara turbo (cred....oricum nu mai sarea de 90km/h), cand ma intorceam de la un show de la Oradea + fum la greu. Am pus cip-ul vechi si nu am mai avut probele. Nu a sesizat nimeni de la Mazda BDT unde facem reviziile ca masina avea cip...deci nu a fost cazul de probleme la garantie. Chiar pot sa va spun ca am primit si un amortiozor pe garantie cu toate ca aveam arcuri sport Weitec :)
|
am vazut si io masina in valcea..adika in nord pe republici parka??????
|
Quote:
Sunt singurul nebun ,a? Si daca stau bine sa ma gandesc,cred ca si pt Mazda 3 ar merge tot la ei! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning