![]() |
Re: VW Passat CC Gold Coast a debutat la Pebble Beach
Chiar daca vorbim de doua masini complet diferite, intre un Scirocco si Passat CC, Passat-ul este mult mai reusit vorbind de design exterior si interior.
|
Quote:
MERCEDES CLS=>Passat CC Probabil stii k ambele(Scirocco & Passat cc)au fost lansate la un interval de timp dupa ON:Kiar dak e doar un CLS mai ieftin arata destul de OK, dar spatele e cam ciudat, iar culoarea e buna deoarece le face vanzari in U.S.A. la rapperi, la fel de bine cum ar face la noi la tigani:lol: P.S. imi place tot ce scoate V.A.G. dar cu passat CC au copiat cum copiaza chinezii(la design), k pe sub capota am incredere k ink e foarte buna |
Quote:
|
Quote:
|
superba masina :X
|
Arata superb dar nu cred ca l-as alege inainte unui CLS 350 sau chiar si C 350, decat daca ar fi mult mai ieftin
~Nautilus |
Cel mai tare vw de pana acum in materie de design. Pur si simplu e criminal. Imi place foarte mult. Nu prea cred eu ca VW a inceput sa copieze dupa alte masini. O fi o sursa de inspiratie CLS-ul dar in niciun caz nu este o copie a acestei masini.
|
ACUM Da ... chiar arata mult mai bine ... desi era greu de imaginat ca se poate ... dar arata mai bine.
|
:) da culoarea aia nu are reflexe de (gold) ? so ... ~VW Passat CC Gold~tocmai daia are culoarea asta nu e urata dar e rival pentru cls si sa fim seriosi mercedes a avut ideea ei au copiat forma si au mai dezvoltat oleaca sincer tot un cls as vrea chiar amg:) si nu cred ca ar avea cc c sa comenteze corect ? forma usilor este copiata 90% de la cls si care e clasa ? clasa coupe cu 4 usi ? pana acu era o singura masina cls sincer cat costa un passat cc ? si cat coasta un cls ? dai un pic mai mult pe mert da nu iti pare rau oriqum alea au fost denumite rocket si au fost denumite cu un scop singurele asemanari dintre ele ar fi evacuare dubla si anumite forme copiate dupa cls ar mai fi ca sunt produse de nemti :lol: eu unu sunt fan audi sau bmw nu zic ca e mai bun un cls doar ca sa ma aflu in treaba chiar e si totusi cei de la VW puteau sa aduca cv mai nou in desing ..si chiar daca are 280 de cai tractiune ? ? cutie ? ?
Ar fii un singur lucru care imi place la ea interiorul:idea: |
Masina arata bestial. E mult mai reusita si mai finutza decat obositul Passat. Cat despre copiat ... nu a copiat nimeni nimic. S-a preluat doar ideea ... pt ca ideea aduce bani. O sa apara si modele CC de la Jaguar si Bmw in curand. Asta nu inseamna ca sunt copii ... doar ca merg pe aceeasi idee profitabila si geniala in acelasi timp. Daca Peugeot a inventat 206 CC nu inseamna ca Renault Megane CC sau Ford Focus CC sau Bmw Seria 3 Cabrio sunt copii. La fel cu Scirocco ... daca are muchii drepte si muchii ... nu inseamna ca e o copie. Pur si simplu prinde bine genul asta de design ... si cel putin din fata .. aduce cu "legendarul" model ... cel putin la nivel de detaliu.
|
<B> dar dar uite bmw sa gandit sa impuna ideea de design cu x6 chiar daca a folosito la un suv totusi si astia de la Vw puteau sa isi impuna o nota distinctiva la acest desing
|
e frumoasa masina
|
este super super frumos e nota 10 :D
|
sincer... nu imi place foarte mult... arata binisor dar nu e pe placul meu :P
|
este superba dar spatele cam lasa de dorit