![]() |
Re:
Quote:
lasa vere talonu! in talon scrie cat are ea de serie, da ai uitat elementul esential pe care nici de-al draq nu ti-l arat! |
momo era sa ne tamponam azi pe strada milcov,in sud la fosta scoala 32....cred ca tu erai,dar m-am bunghit prea tz....ramane stabilit pe sambata si poate ne vedem si cu ''stresul''ala mic sa vedem ce si cum.....in tine e baza!!unul din noi tre sa-l dovedeasca.daca nu se poate apelam la un mod de tuning extrem:bagam matizul in portbagaj la pejo si avem mai multzi cai pe o masina si tot il dovedim :lol: :wink: daca intervine ceva da si tu un mesaj...hai ca nu mai e mult pana sambata....
|
Re:
Quote:
|
sa tot fi fost ora 17.....
|
pe la ora 19 sambata e bine? la sala?
valabil pt toti ce vor sa vina! |
mai mult decat perfect.....taiem si bilete? :lol: :wink: sa mai strangi si tu din gashca sa-i mai cunosc si eu....pe tre il stiu ca m-am alergat cu el de cateva ori asta vara,pe twwety l-am cunoscut dar am intzeles ca mai sunt....ne vedem maine la 19.00.bafta
|
la ora aceea majoritatea vor fi la siab (nu toti, majoritatea)
daca e mai incolo, cu siguranta vom veni si noi ceva gen ora 21-22 stabilim la telefon (asa am vb cu momo) daca nu ne vedem..aveti grija pe unde \"umblati\" numa` bine |
Re:
Quote:
|
fratzilor in maxim 3 0re nu avetzi ce vedea la siab,pe bune.....eu m-am chinuit sa stau asa mult.....oricum prelungim pana pe la 22 sa venutzi si voi...
|
yo stiu pe unju care a stst 7 ore :shock:
doar nu a stst degeaba??? |
cred ca i s-a facut rau de la atatea gagici si masini si vreo 4 ore a stat lesinat :lol: :wink:
|
o sa trec si eu
|
momo zi ce facem mai vii sa te inscrii la mine.. sau faci altceva.. ..your choice
|
droopy ce faci tata ''racolezi noi membrii? :lol: :wink:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning