![]() |
Poze
7 Attachment(s)
Poze mai noi
|
Re: Fiat Stilo coupe
Frumoasa evolotia masinii,mai ales ca o stiu de la primi ei Km pe sosele.Bafta in continuare si la un cont cat mai mare. :D Sa ai parte de ea.
|
Re: Fiat Stilo coupe
Mersi mult.In vara va avea ceva mai multa putere
|
Re: Stilo - Coupe ( geti )
Hai zi cum vrei sa facem? da-mi un PM.
|
Re: Stilo - Coupe (geti)
6 Attachment(s)
Noi poze cu RAO.Jante ATS DTM 9J Et 30.Suspensie reglabila KW,amortizoare bilstein spate(nu ma multumeau KW urile),strutbar spate.Toate aceste modificari au fost facute deoarece consider, ca stilo e o masina f elastica pe curbe,mai pe romaneste e barca.Recunosc,ca in acest moment este atat de rigida incat supravireaza pe curbe stranse.
|
arata super cu jantele astea, te-am vazut prin fundatie acu cateva zile ;) frumoasa rau masina
|
Mersi mult,banuiesc ca m ai vazut fara spoiler spate.Lucrez la evacuare inca si de asta e absent,nu prea am avut timp in ultima vreme,dar se rezolva.Cat despre jante pot sa spun ca sunt f multumit si ca e dovada vie ca pe stilo se poate pune si o latime ca cea de 9 j si cu un ET destul de mic.A fost o provocare si a meritat.P.S si eu ti am vazut masina si ma omor dupa stilo galben,ajung la harakiri,ca sa nu mai spun ca masina arata ca scoasa din cutie,felicitari ptr achizitie,si acum la modificat cu ea.
|
Mersi, deocamdata am reusit sa schimb filtrele si uleiul, saptamana asta sper sa imi ajunga si distributia.Folia pt masina o am dar mi-a fost lene sa o montez,acuma ca e soare afara poate imi fac oleaca de timp.Dupa vreau sa ma orientez dupa o suspensie dar nu stiu inca daca nu o sa imi atinga cauciucurile(205/55/16) nu as vrea sa le schimb deocamdata,o sa vad cum o sa fac pana la urma.
|
205 55 16,nu ating.Eu am avut 225 45 17 8j et 35 si nu mi au atins cu suspensia sport pe care am avut o(45 mm fata).
|
arata super stilo'ul!!!!! mult succes cu ea si ai grija!!! de ea....!!!!! sa o stapanesti fara evenimente!!!!!! stilo rulz!!!:D:D:D:D:D:D:D
|
geti ai o masina ff frumoasa :X:X:X succes in continuare;) si asteptam:D:P
|
:shock: buna treaba :D
Poti sa dai niste cifre complete la set-up`ul curent? Jante 9 x 17 cu gume ?? et? Suspensie arcuri -cat ? Asta daca nu e secret desigur :) |
Jantele sunt ATS DTM Competition, 17 9j et 30, cauciucurile sunt de 225 45 17, suspensia e complet schimbata, actuala fiind un KW reglabil pana la 85 mm.
|
arata f bine stilo-ul. :) felicitari. :D
eu cred ca ar arata f frumos pe fata un 195-205/45/17 si spate 205-215/45/17 ca sa aiba mai mare efect de stretch. :) ar da foarte bine. ai putea chiar sa scazi talonul cauciucului la 40. :) bafta ;) |
As vrea eu dar daca mai scad 5 mm din talon,o lipesc de asfalt, am garda la sol 3 cm, ca sa nu mai vb ca m am chinuit 2 zile sa le dau o forma aripilor, le am modificat ca sa incapa rotile.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning