![]() |
Felicitari pt cutie!
Arata super bine si sper sa sa auda si mai bine :lol: NILS_BUCURESTI am cateva intrebari pt tine: 1. Ce tip de lipici ai folosit (am vazut mai sus dar vreau sa stiu exact cum se cheama) ? 2. Ai luat in calcul si volumul lemnelor cu care ai rigidizat cutia? 3. Din ce material sunt lemnele cu care ai rigidizat cutia? Hondarul: Quote:
|
1 Attachment(s)
MERCI . Masticul este de la Bison si ii zice parca \"Montage Kit\" si se gaseste mai peste tot cam la 140.000 tubul si e super bun zic eu(si meseriasii de pe acolo+eticheta de pe el :P ).Pt intarituri am folosit atat sipci de MDF cat si unele luate din Brico din nu stiu ce fel de lemn dar super rigid (60.000 metrul parca).Incintele sunt facute dupa manualul Kicker cu volumul maxim recomandat pt SQ iar intariturile asa la ochi :P presupun ca in jur de 1-2 litri maxim mai fura (ceea ce nu e mare lucru) plus ca mai vine si vatelina originala Kicker si totul e ok (zic eu :P ).
http://www.bison.net/US/en/index.do |
1 Attachment(s)
Filmulet de prezentare de la Bison pt masticu asta :lol: :P :P :P
|
Super meseriasa cutia!Astept sa o vad finalizata.Felicitari
Pana la urma o sa merg pe o incinta vented dubla pt 2 difuri JBL P1220e (sper ca pana la craciun sa am sanse). Dar cum sa imi asigur cutia (basi) de hoti?ma gandeam ca indoi surubu cel mai apropiat de tubu de bas.Voi ce ziceti? |
In principiu nu o poti asigura 100% in nici un fel :cry: dar sunt tot felul de metode care scad sansele de furt totusi :) Vezi ca s a vorbit mult pe tema asta mai de mult ,este un topic creat special pt subiectul asta si acolo si a dat fiecare cu parerea si poate gasesti o varianta care sa ti se potriveasca :wink:
Bafta! P.S. Sper ca ai calculat volumul necesar pt cele doua difuri in incinta bass reflex si ai loc :) ... sa nu ai surprize apoi :P :peace: |
:) calculat, recalculat masurat ...din nou calculat.Acum bani sa mai fie.
|
ok.Marfa atunci. BAFTA !!! :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning