![]() |
Re: E36 - 320i
1 Attachment(s)
salut,te intereseaza ceva spoilere? tocmai lucram la un pisoi daca vrei sa vezi intra pe topicul lucrari pro street tuning
|
1 Attachment(s)
Va salut ,
Revin dupa o mica absenta,:-P cam in 10 zile o sa ajung si eu acasa la pisica mea ca imi este tare dor de ea :-P am sa pun o poza cu una dintre primele modificari pe care o sa le fac ,un amplificator care va fi instalat pe masina pentru mai multa galagie:-P Si as mai avea cateva intrebari daca puteti sa-mi raspundeti??? Ce dimensiune de arcuri sport sa imi pun pe masina nici sa fie exagerat de lasata ca totusi drumurile noastre lasa de dorit , precizez ca masina acuma cred ca are arcuri stock plus ca vor veni si jenti pe 17 Si inca ceva , unde pot sa gasesc un set de bujii mai performante(brisk sau ngk) .???? |
6 Attachment(s)
Va salut ,am revenit si eu cu niste poze si mici modificari la masina.
|
In primul rand m-am ocupat de inscrierea masini.lucru care ma costat 4600ron,Iar intre timp am adus mici modificari la masina.
angel eyes eleron spate M3 vopsit spoilere si praguri culoarea masini,si ceva muzica . urmeaza si alte modificari pe viitor ,deocamdata sunt fericit ca pisica este cu actele in regula. |
frumoasa matza!bafta cu ea si asteptam jantele:D.succes
|
BAFTA!!!
|
Frumoasa pisica ;) E 2.0 24v ?
|
Frumoasa pisi, bafta in continuare;)
|
7 Attachment(s)
Am fost placut surprins sa vad topicul meu din nou pe prima pagina ,a trecut o perioada destul de mare de cand nu am mai scris nimic despre masina mea.
Pot sa spun ca in perioada asta sau intamplat multe evenimente ,unele placute altele nu ...Important este ca acum ''amanta'' mea arata si se conduce foarte bine .. Cel mai nefericit moment petrecut cu masina de cand sunt proprietarul ei a fost , un accident provocat de mine ,din inconstienta(imi recunosc vina 100%) in urma cu aprox jumatate de an ,destul de urat (vezi poza jos ),care a necesitat o mica operatie estetica .. La masina sa schimbat ,usa drepta fata, aripa dreapta fata ,si tot ce tine de directie si axul fata (brate complete ,bucsarae si altele ) Am mai montat pe masina cam 50% dintr-un kit de M3 ,a urmat cotiera si stopurile spate cu semnal alb cu rosu... Plus vosirea totala masini ,pt a nu se vedea diferente de culoare dupa reparatii.. Aveti mai jos cateva poze ,una cum arata in ziua accidentului si celelalte cum arata acum.. |
Quote:
Culoare îmi place, şi cum arată maşină, e impecabilă, de admirat este faptul că un şut in cwr de la viaţă a fost un pas inainte şi mai presus ai făcut maşina să arate şi mai bine, Felicitări;) |
Multumesc pt vorbele frumoase ..
|
Arata foste frumos masina.imi pare rau pt nefericitele momente.chiar a schimbat-o foarte mult kitul iar culoarea imi place mai mult acum decat inainte:-).sa te folosesti de ea si FARA evenimente de genu.
|
@VladM..multumesc si ,da motorul este 2.0,6L 24 v
@marius_bmw_gtm..multumesc si tie la fel. @golf3lv...ma bucur ca-ti place .. |
frumoasa matza :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:26. |
- Copyright 2026 4Tuning