![]() |
Re: Predator Xtreme sau...?
Putin cam nashpa masina....sau am putea numi-o "corcitura"
|
as vrea sa stiu si yo ce masini au toti care au postat impotriva....daca ar aparea asa ceva in fata voastra v-ati face fleasca pa
|
Quote:
totzi stiu sa critice X( si umbla cu lastunu dar ce sa le faci nu stiu cum pot critica o asemenea masina :| daca nu este a lor normal :)) daca aveau una daia repede cea mai frumoasa cea mai spectaculoasa pf |
nush ce sa zic, are plusuri si minusuri.....
prefer sa ma abtin |
daca dadea putina atentie detaliilor...arata chiar super bine.
|
Quote:
Quote:
Un mare plus il are motorul daca este unul pe masura.., in rest.. nimic special |
Ca design arata bine dar eu cred ca mai trebuie aprofundata la partea cu finisarile .
Sper sa nu aiba vre-o panarama de motor . |
@Bobyspeed - Ai gasit tu undeva folie fumurie ptr faruri? Poate ne anunti si pe noi! :)
|
toti aia care zic k e kitch,sau corcitura urata....aveti bani macar sa va luati o dacie?
|
Quote:
Ba sa fi sicer cred ca am impresia ca sunt si multi copii printre noi sau visatori !!! Care esti ala de crezi ca iesa mai bine din mainile tale??? Hai ha va dau inca una cu adevarat kitch http://www.autoblog.com/2008/08/02/u...enton-replica/ asteptam comentari de la cativa baieti de la taranoaia !!! MUlte nike pe luneta !!!! (care vreti ma multe poze dati un buzz la manea) |
eu zic ca e reusita ... dar oare daca are faruri de lambo , bot de ferarri , stopuri de infiniti .... motorul o fi de logan ??? /:) ... sper sa aibe si un un motor pe masura
|
Quote:
|
o avea motor pe carburatie ! Si am votat merge :twisted:
|
Quote:
FOARTE CORECT |
Ar trebui pusa altfel problema pe forumul asta : Cat costa masina ? 20.000 E. Si cat a durat constructia ? 7 ani !
Aaaa deci este superba ! NU , masina asta este urata chiar daca nu am bani sa o cumpar ! Iar daca as avea banii astia mi-as lua o Lancia Delta Integrale de exemplu... macar este ceva rar si ORIGINAL ! Sunt curios daca cei care apreciaza aceste copii poarta si ceasuri pe care scrie ROLEX , dar sunt niste facaturi.... Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:52. |
- Copyright 2026 4Tuning