![]() |
Re: Golf 4 - 1.6 16V my first car :X
au aproape o luna de zile si inca sunt ca noi, nu stiu daca firma dectane e chinezeasca dar stiu sigur ca sunt aduse direct din germania, asta ar fi singurul motiv pt care ele nu sunt frumoase? estetic vorbind ce strica la ele, modelul in sine sau cromul ala? oare le`as strica daca le`as vopsii negru mat tot ce este la leduri? adica fara zona aia unde este semnalizarea si marshalierul.
|
atunci mai bine fa tot exteriorul fumuriu
|
In in opinia mea cromul le strica si curba acea din zona centrala (unde se situaza luminile de pozitie). Golf Mk4 are un aspect compact si cu contururi simple si clasice; de aceea am personal impresia ca acest model de stopuri sunt un stil futurist fata de cele originale.
|
Quote:
|
vezi ca are un coleg de forum niste stopuri interesante de vanzare pe aria respectiva...
p.s.ca idee,tie trebuie sa-ti placa masina si cum arata,nu altora... |
Quote:
|
Iar eu te asigur ca DECTANE ia produsele de la o fabrica din Taiwan. Tu amageste-te cu ce vrei, eu iti spun cum sta treaba...
PS: Stiu asta pt ca am vrut sa comandam pt ClubTigra faruri cu angel de la o firma din Taiwan si ne-au recomandat sa luam de la partenerii lor din Europa pentru a nu ne usca transportul. Ghici pe cine ne-au recomandat. :) |
sunt foarte multe firme din toate domeniile care prefera sa favrice produsele in asia,din cauza avantajelor financiare, dar asta nu inseamna neaparat ca sunt de slaba calitate....
|
Nici nu am zis asta, dar n-as vrea ca initiatorul topicului sa creada ca are pe masina „piese din Germania”, mai ales ca a tot repetat asta in cateva randuri. Nu (prea) exista asa ceva.
|
sincer sa fiu nu prea ma intereseaza unde sunt facute piesele ce tin de aspectul masinii si nu am zis ca sunt facute in germania ci am spus ca sunt aduse din germania cel putin triplele...
|
4 Attachment(s)
Cateva poze cu masina dupa ce am scos sigla din spate, am vopsit grila fata toata in culoarea masinii si am scos si manerele alea cromate :P
|
2 Attachment(s)
ma care mi`ai suparat masina?? :twisted:
|
2 Attachment(s)
capota vopsita si semnata Ghetto Tuning by Mihai :twisted:
|
Frumoasa "lucratura", dar TREBUIE sa dai jos suportul ala cromat si stopurile!:rolleyes2
|
frumos.... bafta la modificat...sa ai grija de golfuletz :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning