![]() |
Re: top speed matiz....:))
la 160 nu simtzi viteza......incearca sa mergi cu o dacia cu viteza asta si o sa vezi ca e super naspa,pe cand la matiz cel putzin din pctul meu de vedere,nu se simte chiar asa de naspa viteza.cu al meu merg frecvent cu 130-140 km/h si nu mi se pare deloc ca se comporta rau sau ca se simte exagerat viteza.....multzi din prietenii mei au mers si au spus acelasi lucru....este intradevar riscant dintr-un alt punct de vedere,in caz de accident[doamne fereste]nu ai nici cea mai mica sansa,ptr ca la capitolul sigurantza e ''muci''.oricum ptr cei 796 cmc pe care ii are motorul eu zic ca se comporta mai mult deact onorabil....
|
Quote:
|
daca tzie dat sa mori in accident[doamne fereste]potzi sa mergi tu cu 20km/h ca se gaseste unu cu 200 la ora sa te loveasca.....o viatza ai si cred ca ar trebui sa o traiesti la ''maxim'';)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
alt off-topic: am mers cu 150 cu tico :???: si e cam aceeasi chestie dpdv al stabilitatii, nu cred ca mai repet experienta |
Quote:
|
poate sunt putin subiectiv, si tico si dacia cu care am mers cu vitezele respective sunt masinile mele si:
-dacia avea amortizoarele foarte bune la momentul ala, eram in masina 3 persoane cu greutate moderata/mica + 14 (paisprezece) pachete cu gresie -> 160 km/h pe bord -tico avea (si are si acum) amortizoarele cam slabe pe spate, iar la 150 km/h pe ceas chestia asta iti dadea o senzatie foarte neplacuta...in matiz n-am condus eu cand am vazut viteza de 160 km/h (tot pe ceas), dar matizul respectiv era nou si nu stiu cum ti s-a parut tie stabil :rolleyes2 |
totusi nu vi frica ca cedeaza ceva pe masina la viteza aia?
|
Quote:
|
Quote:
hmm... pt ca m-ai facut fricos, o sa incerc sa bag un top speed la c220 :D sper sa ajung pe la 230 macar :D |
Quote:
|
Quote:
|
Mda eu am avut pt 3 zile un matiz... Masia era distrusa masina de firma de la agenti va dati seama... Deci directia era varza la ea... pana la urma m-am obisnuit... I-am dat 80 in a 3 viteza 120 in a 4 si surpirza 140 a 5 a... Am facut un drum rm. valcea - sibiu .... in 50 de minute cu matizul... Nici nu imi venea sa cred da nu o sa o mai fac am fost nebun... Pe la iesirea din sibiu unde mai e si putina panta... am prins 150 km/h am si poze o sa le atasez cat de curand... oricum senzatia e tare rau... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning