![]() |
Re: Gradinita 4tuning
aaaaaaaaaaaa pai ar trebui sa te amenda-m ................pune si tu o lesa de forta ceva!!!!
|
Quote:
si proba cansta in felul urmator: https://www.youtube.com/watch?v=YLwwnwLRtgM si daca ai fost mucificat de un Evo pe linie dreapta, inseamna ca trebuie sa fii si pe drum virajat ca sa fie meniul complet.... Deci te bagi sau numai TROMPETIST esti?? |
Copii!
Stati cuminti in bancutele voastre! Ce ma bucur, ce ma bucur :)! |
Quote:
DE CAND R35 E NUMAI PENTRU CUNOSCATORI?!?!??!! O FI VREUN PORSCHE GEMBALLA,RUF SI NOI NU STIAM????E o masina ca oricare alta masina super sport, care o poti gasi fabricata in serie!!! DE CAND NUMAI MERCEDES, AUDI , BMW FAC MASINI SPORTIVE (MERCEDES DIN CATE STIAM FACE MASINI DE LUX, NU CU CONSUM MIC) Prin asta ai dovedit ca nu esti decat un ..... cu ceapa in gat si faci parte din grupul de oameni care considera ca exista Mercedes si alte masini:))))))))))))))) Mda ......eu spun sa te abtii sa mai postezi aberatii de genul!!!!! |
Round 1 ...
FIGHT !!!!! |
sicutzaaaaaaaaaaaaaaa
|
Quote:
|
lyu kang:)))) ma transfooooooormmmmmmmmmm
|
Quote:
nu puteai sa te transformi si tu in ceva mai letal ... |
doamne cate .....tampenii va debiteza mintea.......intradevar o seara incendiara doamnelor si domnilor..............bgd las ma lumea sa se simte bine:twisted:
|
"baieti, ce ziceti sambata de o adunare asa mai maricica prin port??
sa mai marim putin gasca?" |
haideti in port sambata.....
|
Primeaste-ma mai Luciane :))))))))))))))))))))))
|
Deci, Tuning-Galati, mie nu imi place sa mi se interpreteze cuvintele.
Nu sunt scriitor si nu vreau sa faceti analiza literara si interpretare de text pe cele scrise de mine. Te rog sa recitesti postul meu. A fost pur si simplu o intrebare, ca sa stiu din cei din Galati, care au o masina cu care vor sa participe la cursele de la Tulcea, sa o faca ca apartinand clubului URC Galati. Pentru ca, in momentul de fata multi vor un club auto, dar vreau sa stiu daca in acest club auto sunt dispusi sa intre si posesori de masini preparate, in cazul de fata pentru liniute (iar, asta nu inseamna ca ii exclud pe cei care sunt pasionati de car-audio sau styling), si daca da, pe cine ne putem baza. Ok? Din cate vad, e doar 1 persoana pana acum. E ca si cum ai face un club de fotbal format din suporteri. Nu crezi? Inca nu trag concluzii, dar adun date pentru o analiza. Alte nelamuriri? |
Are cineva idee unde e Lucian? :))))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:01. |
- Copyright 2026 4Tuning