Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   sfaturi pentru cei care o iau de la capat (https://forum.4tuning.ro/28-femei/87613-sfaturi-iau.html)

Black Pearl 17-08-08 20:22

Re: sfaturi pentru cei care o iau de la capat

Pai atunci ce te opreste sa o cunosti? Dupa aceea vezi tu daca o fi sau nu ceva.
Si nu te mai gandi la ce ar zice ea sau altii despre tine, cum sa te porti, cum sa faci sa nu pari fraier sau fitos. Conteaza ce simti tu ca vrei sa faci.
Fii asa cum esti, simplu, sincer, nu trebuie sa vrei sa pari altfel decat esti. Eu cred ca o fata apreciaza sinceritatea.
In rest... : daca e sa fie va fi.:)

dexter_20 17-08-08 20:26

Nu trebuie sa tratezi agatatul de femei cu lansarea unei rachete in spatiu. Daca nu iti iese din prima nu e nici o catastrofa, poti sa incerci si a 2-a oara, a 3-a si tot asa.

Cristy65 17-08-08 21:00

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 1700932)
Pai atunci ce te opreste sa o cunosti? Dupa aceea vezi tu daca o fi sau nu ceva.
Si nu te mai gandi la ce ar zice ea sau altii despre tine, cum sa te porti, cum sa faci sa nu pari fraier sau fitos. Conteaza ce simti tu ca vrei sa faci.
Fii asa cum esti, simplu, sincer, nu trebuie sa vrei sa pari altfel decat esti. Eu cred ca o fata apreciaza sinceritatea.
In rest... : daca e sa fie va fi.:)

ma opreste faptul ca nu o cunosc prea bine si pun intotdeauna chestia ca as putea fi luat de fraier si sa ramanem numai salut-salut.:D o sa vad io ce fac.deocamdata meditez,astept sa vina o ocazie cumva sa ma bag in seama,ca de observat sigur m-a observat.

Black Pearl 17-08-08 21:05

Pai daca nu ti-a dat pana acum ,,ignor'' din priviri inseamna ca este posibil sa-i pari si tu dragut si interesant.

Cristy65 17-08-08 21:16

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 1700979)
Pai daca nu ti-a dat pana acum ,,ignor'' din priviri inseamna ca este posibil sa-i pari si tu dragut si interesant.

stiu ca e cu 2 taisuri,dar nu e chiar "ignor".dimpotriva.

D o n n 17-08-08 23:27

atunci....asa sunt.eram odata in zavoi...si ma uitam la uan si ea la mine.si cum sunt eu timid mia fost rusine sa ma bag in seama cu ea...si a venit ea la mine...sa facem cunostiintza etc...si a durat cam 3 luni relatia...dar era la distanta e 60 km de mine...mai mult vb la tel :Ddar a fost frumos.

Cristy65 18-08-08 00:02

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1701215)
atunci....asa sunt.eram odata in zavoi...si ma uitam la uan si ea la mine.si cum sunt eu timid mia fost rusine sa ma bag in seama cu ea...si a venit ea la mine...sa facem cunostiintza etc...si a durat cam 3 luni relatia...dar era la distanta e 60 km de mine...mai mult vb la tel :Ddar a fost frumos.

mai trebuie si de astea.io nus tiu ce sa fac :???: is cam in dilema.
e nasol la distanta.dar macar e frumoasa?

D o n n 18-08-08 01:41

da....credema nu mam certat niciodata cu ea in 3 luni...abia asteptam sa ne vedem ....ne vedeam cam 0 data de 2 ori pe sapt...:D dar era supe...nu stiam ce sa facem mai intai :D

Cristy65 18-08-08 09:49

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1701397)
da....credema nu mam certat niciodata cu ea in 3 luni...abia asteptam sa ne vedem ....ne vedeam cam 0 data de 2 ori pe sapt...:D dar era supe...nu stiam ce sa facem mai intai :D

si acuma ai masina.ce te opreste?

D o n n 18-08-08 17:06

nu mai stau cu ea :)))cum spuneam din august anu trecut sunt singur :D

bmwm5 18-08-08 17:14

daca nu stiati ce sa faceti intai :)

D o n n 18-08-08 17:17

eee....despartirea a fost ultimul lucru :D a intervenit altce4va si daia ne`am desp..:D de fapt altcineva

Cristy65 18-08-08 17:47

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1702324)
eee....despartirea a fost ultimul lucru :D a intervenit altce4va si daia ne`am desp..:D de fapt altcineva

pentru tine?sau ea?

D o n n 18-08-08 18:12

pt ea normal..aveam 16 ani jum..nu aveam masina ma duceam cu trenul sau microbul la ea,nu aveam bani sa o duc prin restaurante....dar ..oricum eu am o mandire a mea...sa ma distrez cu fetele fara sa cheltui un ban cu ele...si alti sa nu prea scoata nimic de la ele si sa le duca la cheltuit bani ;))

CmI-user 18-08-08 18:25

investitie mica placere maxima :-);)

All times are GMT +2. The time now is 02:51.

- Copyright 2026 4Tuning