![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Ce n-am face fara tine. Tu te crezi vreun smecher de le stii pe toate. Te deranjeaza ce am scris nu cum am scris. Si sa stii ca ironia de care da-i dovada nu isi are rostu. Si oricum sa stii ca tot SUTZU IS THE BEST si tu tot un mare PELICAN. :twisted: :twisted: :twisted: |
Evolution8 ce rost are frate sa te dai in spectacol.....nu vorbesti cu baieti din Bucuresti.....noi te stim asa ca nu are rost...pe bune..lasa sa se dea ei si dupaia...nu calca pe urmele lui LVK....nu te stiam asa.
|
Re:
Quote:
Esti suparat ca e vb de mine ! de unde vine evolution 8 ? de la oltcit ? :lol: te astept sa iti scoti masina de la reparatiile alea capitale sa ne dam :twisted: :shock: masina mea are acum 365 cp calculati de mine la o betie :drunk: |
incetati ?
sa-ti vedem aia 365 de cp in actiune ! |
Re:
Quote:
|
cred ca trebuia sa intelegi .... ca faceam pe sarcasticul ..... ;)
sunt convins ca nu are 365 de cp .. decat la betzie ... cert e ca n-am mai stat sa pun ghilimele la acei 365 de cp ... banuiam ca o sa puneti voi ... : / imaginar ... se pare ca m-am inselat ... |
Quote:
Sa ne dam ?? Ai RCA? Casco ceva?? Ca poate pleci iarasi cu rotile virate. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: DA evo vine de la Oltcit. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bravo te-ai prins. :lol: :lol: |
Quote:
Cu ce ma dau in spectacol? Daca te uiti in spate chiar i-am luat apararea lui Sutu. Lasa-l pe el sa fie cel mai bun.Mai stiu eu pe unul ............... |
Quote:
Vai de tine !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Ce bine va intelegeti voi intre voi.
Data viitoare creca va si sarutati, nu? IUBITI-VA MULT dar fara vorbe rautacioase . PAREREA MEA |
Pe asta chiar nu o credeam frate...sa bage net la gradina zoologica :lol: ...terminati ce naiba...ce au castori de impartit cu pelicanii?
Hai mai bine sa ne vedem toti la Craiova si sa ne simtim bine, nu e bine sa luati exemplu dupa galeriile din fotbal. |
ZUM-ul bate!
|
Quote:
ontopic: sutzu are avantajul plecarii 4x4, iar 400 de metri sunt al naibii de putin, dar sierra....v12....mai vedem |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De Edy ce sa le faci. Daca atat ii duce pe ei capul. :wink: Nu te mai chinuii sa le explici ca o faci degeaba. Ei cred ca orice zoboara se manaca. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning