![]() |
Re: E30 - B-81-HVZ
:)) nu ms 4 mii am dat eu pe ea acum 1 an...si sa mai montat kit m technic 2..plus piesele care le`am schimbat..
|
ok multumesc frumos spor la treaba!
|
2 Attachment(s)
..............
|
frumoasa achizitia , ii sta bine asa incaltat.
|
hmmm
vad in poze spalatoria de la trafic greu si prosper parca ? suntem vecini :P |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ms .............
|
5 Attachment(s)
am reusit sa montez bandourile si pragurile...maine sper sa pun niste poze mai bune..
|
da parca era mai lasata masina :-? ai inaltato cumva ?
ps . buna treaba cu mtech si cu jantele .. ;) |
a fost pe cric masina si iam facut pozele cand am dat`o jos...pe fata este cu 1cm..mai inalta pt ca sunt amortizoarele noi:( ..pana nu gasesc o suspensie reglabila de ix... nu are rost sa o las mai jos cu arcuri sport si amortizoare de fabrica..daca am pus 2 persoane ..sta pe burta:( sunt in cautari., am gasit dar 800--1000 de euro..
|
Dap. Dupa cum ziceam, o masina bine intretinuta atrage mult mai usor upgrade-uri. Imi place evolutia de pana acum si o sa o urmaresc in continuare cu placere. Idei cred ca ai si tu destule asa ca nu pot decat sa-ti urez succes in continuare. Bafta
|
dap idei sunt bani sa fie:D in curand va intra la hibernat ..sper in primavara sa iasa cu un sistem turbo..si o suspensie pe masura.....decand cu criza financiara:) numai ia lumea taxiu:D
|
in ce stil e masina cu futura alea.... 8)
respectele mele |
frumos urs ma uitam la el knd m-a oprit politia la vatra luminoasa....(hyundai fara bara )
sa-l stapanesti sanatos ! |
ms , te`am vaz pt ce te`a oprit atunci? cred ca au oprit 30 de masini intr`o ora
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning