Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Marele Premiu al Buzaului V 6-7 septembrie 2008 (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/87404-marele-premiu-buzaului-6-7-septembrie-2008-a.html)

VooN 25-08-08 18:46

Re: Marele Premiu al Buzaului V 6-7 septembrie 2008

Se apropie evenimentul, nu ne antrenam ? pt galerie desigur, mai tragem de "fiare", "alergari prin parc" sa putem aplauda, urla - sa nu ne facem de rusine acolo :P

DONU' 27-08-08 13:13

Ne pregatim, ne pregatim... estetic :p
Mushchi avem la motoare... :p
Nu prea imi plac mie motoarele alea mici si dopate cu turbo, dar ce sa-i faci daca asa e technologia domne'...??? ;)

DRooPY 27-08-08 17:41

grupele pe site sau inchis...! dar vom fi prezenti akolo..!

jakal 27-08-08 17:41

plm....daca nu reusesc sa o aduc putin mai sus....nu cred ca mai vin.....

o iau grav......bine ca la VR nu aveam pretententii...dar de la un sfi?......

cred ca o iau si de la drupescu..plm..........
nu e bine.......
si la estetic ce draq sa caut cu spoilerele mele RIEGER.:)):)):))

T@zMania 27-08-08 19:07

pe mine daca ma prindetzi acolo va dau voie sa ma batetzi......am ramas cu sechele de data trecuta,chiar mi s-a parut tziganie.....la cursa de 400 de metrii incepeau franarea pe la 700m cand mai aveau putzin si intrau in cei care terminasera si asteptau sa se intoarca la start....
nu vreau sa jignesc pe nimeni,vad ca este vointza dar organizarea lasa mult de dorit...
de cateva ori era sa ma loveasca un tzaran cu o dacie galbena care o rupe-n gura aiurea pe acolo....am scapt de tzaranii de la orash si am dat mai rau peste aia de la sat....
pacat,as fi vrut sa vin dar nu vreau saimi stric week-endul
oricum multa bafta celor care s-au inscris;)

VooN 27-08-08 20:38

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1717876)
Ne pregatim, ne pregatim... estetic :p
Mushchi avem la motoare... :p
Nu prea imi plac mie motoarele alea mici si dopate cu turbo, dar ce sa-i faci daca asa e technologia domne'...??? ;)

Estetic ??? Hmmm, pai masina mea nu prea are ce arata la exterior, iar sub capota ma gandesc sa-i pun nu's ce soft ca ala cica mai da ceva cai.
Dc e asa iau si eu acolo vre-o 2 sau 3 ca o fi la oferta poate ajung macar la 75 de cai (ma dau si eu cu daciile alea galbene care o ard pe acolo si sperie lumea :)) )
Dc nu gasesc macar descarc ceva dupa net si tot pun.

In rest numai bine va doresc - Ne vedem pe vineri cand ajung pe acasa! ;)
Bafta maxima si aveti grija de voi !

DRaCu' 29-08-08 20:33

Apropos de "pregatiri"....sper ca o sa fie si SPL Challenge sau db drag (cum vreti sa-i spuneti), nu?
Ca tare sunt curios cati db scot cu sistemul audio. :D

DragosT 29-08-08 23:20

Quote:

Originally Posted by DRaCu' (Post 1722510)
Apropos de "pregatiri"....sper ca o sa fie si SPL Challenge sau db drag (cum vreti sa-i spuneti), nu?
Ca tare sunt curios cati db scot cu sistemul audio. :D

Nu va fi nimic legat de sunet. Imi pare rau!

tng 31-08-08 18:21

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 1722785)
Nu va fi nimic legat de sunet. Imi pare rau!

Dragos
Cum se prezinta situatia celor inscrisi, in linii mari... ? Mai e loc de inscriere?

Donu
S-a mai discutat ceva important de acest eveniment aseara la NSL? Ce masini de expus ar fi? Participante la 402 m ?

magnifiqo 31-08-08 23:36

Sal . O sa se afiseze ceva filmulete poze dupa eveniment? Nu pot ajunge in Buzau,desi as fi vrut din tot sufletul sa vad pe viu ceva inca e doar vis pt mine,sa particip la legale. Imi cer scuze daca m-am bagat gresit in discutie.

DONU' 01-09-08 02:50

Quote:

Originally Posted by tng (Post 1725270)

Donu
S-a mai discutat ceva important de acest eveniment aseara la NSL? Ce masini de expus ar fi? Participante la 402 m ?

Mashinile care vor fi expuse la standul NSL Ploiesti vor fi:

Land Rover Freelander, Ford Fiesta S - SSP, VW Vento VR6, VW Golf IV - DRC, Ford Focus negru (al lui Razvan XDD), Kostas cu RC-ul, Skama cu Vectra, Cobra cu TICO (si eventual si GSXR-ul), Bobby MOM cu BMW E 60 si s-ar putea sa mai intre si Adi ADR cu Audi TT negru, mai ales ca doreste sa intre in No Speed Limit din cate am vorbit cu el.

Prin intrarea la aceasta expozitie nu doresc decat sa formez o idee.
Cei care bagatzi bani in mashinile voastre si le facetzi sa arate bine meritatzi sa intratzi si sa va expunetzi mashinile.
Eu vreau decat sa formez un club respectabil cu masini frumoase si pe viitor cat mai potente si sa avem un stand frumos. Asta n-o pot face decat cu ajutor din partea voastra. Bafta!

Bengy_BLS 01-09-08 03:56

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1726038)
Eu vreau decat sa formez un club respectabil cu masini frumoase si pe viitor cat mai potente si sa avem un stand frumos. Asta n-o pot face decat cu ajutor din partea voastra. Bafta!

cu toate ca nu sunt mebru al vreunui club , anunt ca pot cotiza ori de cate ori este nevoie pt ca ploiestiul sa aiba un Club Rspectat si vazut bine . nu cred ca deranjez cu ceva daca imi ofer ajutorul . numai ca il pot oferi dupa evenimentul de la buzau fiindca in weekend am si eu in eveniment in familie .

DONU' 01-09-08 13:21

Multzumim mult BLS-ule...
Vezi de cort ce faci. Poti sa ne descurci si tu de unul? Ca stim draq pana joi cate persoane suntem si cate corturi o sa avem.
Oricum o sa fim mortzi de betzi si o sa dormim, vorba aia, la usha cortului.

Bengy_BLS 01-09-08 15:05

Sa il caut , daca il gasesc e al vostru !

DragosT 02-09-08 08:06

Quote:

Originally Posted by tng (Post 1725270)
Dragos
Cum se prezinta situatia celor inscrisi, in linii mari... ? Mai e loc de inscriere?

Peste suta de preinscrisi s-au mai anuntat cateva cluburi, pentru ambele zile. La accelerare am deja sentimentul ca vom inscrie sambata mare parte iar duminica doar pe cei preinscrisi exclusiv la liniute. Sunt prea multi si decat o cursa - doua de caciula mai bine 3-4.

O ultima veste: o revista de profil va acoperi in totalitate evenimentul.

All times are GMT +2. The time now is 08:45.

- Copyright 2026 4Tuning