Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Auto-Moto & Tuning Show Baia Mare (aeroport) (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/87246-auto-moto-and-tuning-show-baia-aeroport.html)

norbi_bidi 01-09-08 15:51

Re: Auto-Moto & Tuning Show Baia Mare (aeroport)

67 Attachment(s)
pozele... (cateva dintre ele)

adi28 01-09-08 21:32

a fost un show de tot rahatul, nu din cauza spectatorilor sau a participantilor, ci din cauza ORGANIZATORULUI cu figuri in cap.Mai bine statea si dormea.A fost kiar penibil cu "CUPELE" lui.Mai bine dadea numai diplome sau mai bine nimic decat vazele alea de tot ***ul, si si verde.....dupa cum ii e si .......

steel_koncept 01-09-08 22:54

Moi ADI28 pune moi de la tine bani din buzunar si ia tu cupe de aur din pacate eu sunt muncitor sponzorii nu miau dat asa ca am luat ce am putut da am o intrebare te deranjeaza verdele??De ce nu organizeaza un rosu moi sau unu k tine care are bani sa dea premii cite o masina??la asa ceva te-ai gandit sau la faptul peste tot se dadeau liniutze si drifturi si numai o minune a facut sa nu se intample ceva pt care trebuia sa platesc tot eu nu capu ala a tau destept.Da la anu ai ocazia sa demonstrezi ca tuh poti si esti adevarat (si rosu)

vladpvs 01-09-08 23:10

FORTE PENIBIL show, faci atatia km, stai de dimineata pana dupamasa in soare, ca sa te dai o singura data, si cu mari insistente am fost lasati de 2 ori.... la inceput au fost unele incercari de a-i oprii pe cei ce faceau tot ce puteau in parcare cu masinile sau motoarele, dar nu au durat prea mult.bine ca nu a fost nici un accident. Sa-i multumeasca toti participantii la cel mai tare "sofer", cel cu S55 amg cu nr MMxxSUD, care a VENIT SA CASTIGE si care a reusit sa opreasca finalele!

cristifoldesfr 01-09-08 23:54

dar clasamentul de la liniute grupa D unde il pot gasi....era vorba k p site-ul asta dar.........nimik

norbi_bidi 02-09-08 20:14

Quote:

Originally Posted by cristifoldesfr (Post 1727621)
dar clasamentul de la liniute grupa D unde il pot gasi....era vorba k p site-ul asta dar.........nimik

http://www.motociclism.ro/forum/inde...c=243821&st=80 intra aici... dai mai jos si sunt timpii la toate categoriile

adi28 03-09-08 23:03

nu am nimic cu culoarea verde, dar o cupa costa de la 30 ron in sus, oricum s-au dat super putine premii, asa ca 5-6 cupe nu erau o avere, cred ca ati vazut ca un castigator a spart vaza cand a primit-o, nu?nu zic sa se dea premiu substantial, da nici asa....dai 20 ron, mai vii si din CJ si alte orasa, bati atatia km, pt ce?Anul trecut s-au dat premii mai multe, a fost ok, anul asta a fost si conflicte de interese, se stie bine intre cine si cine; erau masini acolo o gramada care erau super si meritau premiate, puneti voi organizatorii sa se vada la cine au mers premiile, sa sa lasam persoanele de pe forum daca a fost sau nu o premiere corecta, in plus "criticii" care au inspectat masinile au fost niste idioti si IDIOATE, scuzati ca zic asa, care habar nu aveau nici pe unde iese fumul la masini, care habar nu aveau de ce piese aveai pe masina, ce roti, etc, nici dimensiunile rotilor, le puteai zice ca ai roti pe 20 si de fapt sa ai pe 16 ca nu isi dadeau seama, astia erau buni de inspectat carute nu masini, au fost kiar penibili, iti acordau note dupa cum i se sculau lor etc etc, nu mai are rost sa comentez.Atata a fost ok ca a fost unde sa mananci ceva si sa bei un suc, iun rest pot spune ca s-au dat 20 ron de pomana(nu ca ar fi super mult), da dupa ce a fost acolo eu zic ca a fost mult, cei care au fost ca si spectatori sau participanti stiu, asa ca......
Nu s-a facut premiere pe categorii de masini(la styling vb), plus ca ce s-a desemnat castigatoare nu au fost tocmai cele mai ok masini, oare de ce organizatorul a fost ungur si premiile cele mai multe au fost date.......ghiciti voi la cine
In plus trebuia sa se scrie ca acest show a fost pt motociclete , nu pt masini, motocicletele au avut prioritate nu masinile, si dupa toate astea organizatorul mai si face p**a mare la show, parca ar fi organizat un show asemanator cu cele din SUA.
Deci NASPA

norbi_bidi 04-09-08 15:03

alte opinii nu aveti? sau ceva poze, filmari.... daca aveti, puneti aici ;)

vladpvs 04-09-08 18:32

cei care inspectau masinile pt liniute, calculau puterea inmultind KW din talon cu 1,34........ si inca erau foarte siguri pe ei.... no comment

cristifoldesfr 05-09-08 19:13

:?:dak se poate sa puneti p site masinile corespuzatoare fiecarei cifre.....ms ms

norbi_bidi 06-09-08 14:26

Quote:

Originally Posted by cristifoldesfr (Post 1734323)
:?:dak se poate sa puneti p site masinile corespuzatoare fiecarei cifre.....ms ms

nu am reusit sa fac rost de ele :)

All times are GMT +2. The time now is 11:39.

- Copyright 2026 4Tuning