Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Street Gamblers by DS (https://forum.4tuning.ro/472-street-gamblers-by-ds.html)
-   -   VW Polo GTi by monk (https://forum.4tuning.ro/472-street-gamblers-by-ds/87244-vw-polo-gti-by-monk.html)

monk 20-10-08 22:59

Re: VW Polo GTi by monk

masinuta a primit sapt trecuta un set de arcuri eibach pro-kit de care sunt pe deplin multumit :)

pilula20 20-10-08 23:52

2 Attachment(s)
polo gti by monk

BoCox 21-10-08 23:45

salut ai idee de unde pot face rost si eu de o grila de gti ? dak ai idee sami zici si mie cate idei de tuning dami add pe boco_2oo4 .. multumesc:)

Xel'Naga 22-10-08 01:36

Quote:

Originally Posted by monk (Post 1817584)
masinuta a primit sapt trecuta un set de arcuri eibach pro-kit de care sunt pe deplin multumit :)

sa le stapanesti sanatos :lol::twisted:;)

monk 22-10-08 01:47

mersi mult pt urari :)

cat despre grila, habar nu am pt ca a mea a avut din fabrica si nu m-a interesat :D

s-ar putea sa vand bara cu totul daca esti interesat.

RoSonic 24-10-08 12:26

Welcome to "the club", ca sa zic asa :D

S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ;)

D0ryN 08-11-08 19:22

ce bara vrei sa iti pui pe fata...? de CUP EDITION ?:-)

monk 09-11-08 00:45

da. categoric va fi bara de cup edition insa deocamdata strang ceva bani pt o masina "proiect" ce va fi surpriza. bara mai poate astepta momentan, asta daca nu se iveste o oportunitate la un pret bun.

D0ryN 09-11-08 09:03

ok...:rolleyes2 in cazul asta asteptam indicii despre urmaotarea...
ps. vrei tot kitul de cup edition sau doar bara fata...?
pe cea din spate nu ti_o recomand...arata mult mai bine cu o partea de jos de la blue motion...parerea mea...:-)

monk 09-11-08 11:15

eu aveam in cap tot kitul de cup... l-am vz pe viu si e ok.
cat despre masina pt care se strang banii e un secret momentan. nu voi renunta la polo. aia va fi doar o masina pt adrenalina :D

D0ryN 09-11-08 17:13

Quote:

Originally Posted by monk (Post 1852606)
eu aveam in cap tot kitul de cup... l-am vz pe viu si e ok.
cat despre masina pt care se strang banii e un secret momentan. nu voi renunta la polo. aia va fi doar o masina pt adrenalina :D

adrenalina = BMW...probabil...:-):-):-)
stii cumva cat costa kitul CUP ?

Achim 09-11-08 17:39

eu zic ca bara fata de Cup si bandourile plus "buzele" inferioare vopsite sunt ceea ce trebuie 8)

cat despre masina de adrenalina, cred ca toti ne dorim asa ceva, dar ti-o spune pe de-o parte din propria experienta si pe de alta parte din ce vad pe la f multi care au avut acest "vis"... sunt o gaura de bani
iti faci socoteala ca dai X sute pe un ursulet cazut, X sute un motor smecher, si inca anumite chestii X sute... dar o sa vezi ca pe langa toate astea o sa ajungi sa mai bagi alte X mii in tot felul de rahaturi care se strica, nu merg din prima, montaj, etc etc :rolleyes2 Iar o masina veche e f tare sa ti-o faci cum vrei tu, dar tot timpul vei mai vrea ceva, iar asta costa bani. Ca sa o faci cap-coada cum iti doresti, investitia ajunge undeva la 75% din pretul unei masini noi... sau poate kiar echivalentul a 100% ;) Eu iti urez bafta, dar ma simteam dator sa te "previn"... stiu ca e aiurea cand ai un "vis", dar mai fa o data calculele bine ;)

monk 09-11-08 17:53

cine a zis ca e vorba de un urs ?

D0ryN 09-11-08 17:57

probabil a fost dus in eroare de parerea mea...cu BMWul...
cine a zis ca iti ia ceva vechi care sa necesite multe reparatii si motoare schimbate...
cu un M5 nu mai ai nici una din problmeme de mai sus...nu?:-)

monk 09-11-08 18:24

deocamdata e secret proiectul.... cel putin momentan. calculele vor fi facute si nu ne vom apuca de el pana nu stim toate necunoscutele. nu are sens sa vbim despre asta acum si aici.

cat despre kitul de cup bara fata este 12 mil jumatate la porsche fara vopsitorie. restul kitului nu stiu cat costa.

All times are GMT +2. The time now is 10:03.

- Copyright 2026 4Tuning