![]() |
Re: un tico, ca toate celelalte
Esti nebuuuun, si te respect pt asta :)
Dar nu ai mai vandut-o ??? |
hmmm...
pana pe 3 aprilie mai este a mea masinuta :( |
Ai castigat cava putere dupa montarea celor 3 carburatoare?
|
Iti pot raspunde eu la intrebarea asta: Pe test cu doar 2 functionale a avut 38CP (calculeaza tu daca mergeau toate 3 ) :D
|
si imi zici si mie care ar fi formula de calcul ca nu cred ca e buna regula de 3 simpla? :)
|
suna frumos masina ta)))))))))
|
se poate pls mai multe detalii despre cele 3 carb ? dak vrei un pm. pls ...... nu pricep faza cu 38cp .... tico are stock 46.1 ...... 38 in plus vrei sa zici ? 10x si bafta in continuare
|
nu nea. cand am facut dyno masina mergea in 2 cilindrii pt ca unul din carburatoare avea probleme. e aproape imposibil sa mai castigi 38cp din motorul de tico fara turbo.
|
:arrow: dubios ...... adica din 2 carb. aveai 38 cp, aia inseamna ca toate 3 ajung la 57 (max) ...... e ok sa storci si atat din el, dar volumul de munca, modificarile, CONSUMUL ...... nush daca merita. Mai ok ieseai dak luai din chiuloasa 1 mm (max 1.5) sa ai compresie mai mare, sa vezi atunci cum merge :D
|
din comprimare (caer ar fi urmat si aia daca nu as fi vandut masina) fara alta modificare se castiga foarte putin (adica vreo 3-4 cai la tico).
|
:D 4,7 sa fiu mai exact :D diferentza nu o simti ca la o masina de 200 cai cand ii maresti compresia dar consumul mi s-a redus, merge si se poarta ceva mai bine .... daca esti obsinuit cu pedala o sa vezi diferentza. Singura problema e sa nu iei prea mult din ea, ca-ti "fierbe" motoru de numa .......... dar oricum, la un motor de 46 cai, 5 cai in plus sunt bineveniti :D multa bafta
|
Quote:
pt acei cai e nevoie de benzina mai multa => consum mai mare. te rog spune-mi ce altceva ai mai modificat ca sa iti mearga motorul si dupa asta incep si iti mai povestesc cateva chestii despre motorul de tico. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning