Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Design Team... de ce? (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/8722-design-team.html)

Rares 10-02-06 21:31

re

Nu ne intepam. Apropo cand faci o bara un prag din brush nu se numeste tot brush ? nu e neaaparat sa o faci toata din brush.Oricum Nu sunte-m Intelpati, la felu in care ai ziso tu esti intepat ... daca nu ai citit poti vedea lucrarile mele in galerie

tng 05-03-06 13:34

Re: Design Team... de ce?

rog pe dadi sau kickass sa verifice lista cu cei din DT pt ca am vazut ca au mai aparut persoane noi

Rares 06-03-06 01:14

si eu am vazut si la uni nici nu am vazut lucrarile la propuneri dar oricum :) sa vedem lista:))

frost_dani 07-04-06 18:26

mah am sa pun shi yo o masina sa argumentati dak sunt demn d design team sau nu,k asa vrea sa intru shi yo...dar o pun mane k acu nu prea pot...:)

frost_dani 08-04-06 20:45

1 Attachment(s)
uitatzi shi poza shi sunetimi dak tre sa mai lucrez k sa intru in design team........

tng 09-04-06 10:46

in primul rand lucrarea ta nu are ce cauta aici!
apoi , nu ai pus si tu poza in original, asa cum era normal ca sa observam diferentele
oricum, din ce vad eu aici, ai ceva greseli, mai mult la selectie

Oportunity 18-04-06 12:48

si eu as vrea in design team :) da nu stiu daca se mai poate.. :)

Ace Axel 01-05-06 09:36

in design team se intra doar pe seama lucrarilor in photoshop!?

Ace Axel 15-07-06 23:00

am zis sa nu mai continui discutia de pe topicul "propuneri" ...
sincer eu nu am inteles c reprezinta "design team"-u ... imi explik si mie cineva pls

tng 16-07-06 11:58

design team = o echipa de profesionisti in domeniu vt (numele echipei a fost dat de cineva care il acel moment nu era prea documentat)

Ace Axel 16-07-06 13:06

bun ... deci asta inseamna k in design team pot intra toti cei care se pricep la tuning... si o demosntreaza....
deci ar trebui logic sa fie primiti si cei de la 3d si freehand (cei kre merita)... ma insel!?

maf 16-07-06 13:12

Quote:

Originally Posted by tng
design team = o echipa de profesionisti in domeniu vt (numele echipei a fost dat de cineva care il acel moment nu era prea documentat)

mi se pare mie........ dar e aceeasi ca virtual tuning :))...... asa e ? ...... ai zis vt deci tot pe pc, nu 3d nu freehand.................. aici e "design team dc?" .... dar... nici voi nu stiti sigur ce e asta :) .... probabil ar fi dc, pt k nu au intrat in virtual tuning team

tng 17-07-06 11:07

in `virtual tuning group` se poate intra mai cu usurinta in sensul ca lucrarea poate fi acceptata chiar daca are anumite greseli (mai mult sau mai putin vizibile)
...pe cand la `design team` masina trebuie lucrata ca la carte,cat mai curat,cat mai profesional .......

pentru freehand s-a facut un grup ... dar nu despre asta trb sa vb aici.
aici numa 2d

Ace Axel 17-07-06 11:38

aatunci e definit prost... desgin team-ul reprezinta cei mai buni din photoshop...

tng 17-07-06 12:50

pai si a zis cineva altceva?

All times are GMT +2. The time now is 05:16.

- Copyright 2026 4Tuning