![]() |
Re: 2004 RX-8
salut ! Am un set de 4 placute frana noi pt mazda rx-8 , le dau ieftinache fa-mi o oferta ! noroc
|
Foarte tare masina , c pot sa zic fiecare are cate un vis , iar visul meu este sa am si eu o asa masina candva . Uni viseaza la bmw , audi , and altele , io nu vreau decat o mazda rx8 :P . Sa o stapanestei sanatos !!
|
toata lumea te intreaba cat consuma dar eviti raspunsul...si pe mine m-ar interesa. pacat ca o incadreaza la 2600 cc...in spate pot sta si adulti?
|
din proprie experienta pt varianta de 231 cai:
12 afara 15 media 18 bucuresti liber 25 bucuresti in trafic Am mers 5000km 4 adulti prin europa cu ea..deci da au loc ;) Masina e ieftina la SH, dar casco,rca,impozit,carburant,revizii, piese duce pe la un minim 5000 euro pe an ;) |
am si eu o curiozitate, cum e motoru la astea, va rog daca se poate un desen ceva ( id [email protected])
ca am auzit ca e putin mai diferit, rotativ parca, si nu inteleg cum e, ce e diferit la el? frumasa masina ;) |
Vezi aici despre cum functioneaza rotativul:
http://www.rx8blog.com/about-rx8/ in special cele 2 filmulete. |
multumesc. frumoase masini ;)
|
Salut! Ma numesc Robert si sunt din Pitesti. Imi doresc foarte mult o Mazda RX8 si mai am putzin pana o sa conduc una. Insa am o intrebare in cap este mai bine sa cumperi una noua? sau una la mana a 2-a. suna cam ciudat intrabarea dar m-am documentat peste tot si multe lume m-a sfatuit sa achizitzionez una noua....(nu shtu ce pret are pt ca la noi in oras cei de la Mazda nu isi fac treaba....asta e alta poveste).... in acelasi timp am gasit in germania un rx8 din 2008 cu 45.000 km la 13.800 motor de 231cp! ce ma sfatuitzi sa fac!?
|
noua e vreo 39000 de oiro...si ai scade pretul foarte mult dupa cum poti vedea...la second trebuie sa ai faci un test de compresie si sa vezi sa nu aibe km multi...sa fie pana in 40-50000, din ce am inteles de la dvdcore
|
daca nu va suparati , intreb pt un prieten ce tocmai a achizitionat un rx8 ....ce ulei trebuie folosit? care e mai bun? ms mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning