![]() |
Re: RAR - cum se incadreaza masinile -EURO?
Retarzi! Am sa dau un mail catre RAR, sau sa incerc sa ma duc direct acolo, si sa vad daca pot pune gheara pe o lista de motoare, sau serii sau ce rahat vor imbecilii astia, pt ca vreau sa imi aduc un Fiat Coupe 2.0 16v de prin 94-96. Daca e cum ar trebui - masina e Euro2 , o taxa de 1300 +/- 100E se aplica. Daca iese Euro1 - e de rahat treaba, e astronomica taxa.
Si ma c*** in industria auto autohtona, ca mizerii au produs din anii 70 incoace. Au avut o scapare cu ce au produs la Craiova de prin 80, dar era prea buna pt Ro, si au scos-o din fabricatie. Incompetenta si rautate politica de neimaginat. |
treaba cu EURO urile e complicat, ca multe masini din fabrica nus echipate E2, sau E3, nemtii, mai monteaza cat un catalizator sau alte prostii pt a reduce poluarea, si asa trec ei in carte norma noua de poluare,dar deal nostrii, CEL DRAGI, iau seria de motor, deci echiparea de fabrica, si calculeaza dupa ala, neluand in seama catalizatoare si alte prostii montate, e super aiurea treaba!! Ca si prostul stie, dece sa platesti tu jumate, daca poti sa platesti dublu?? Ne pun sa platim degeaba, bine ca in germania masinile E2 is E2, si nu altele, pe drum pana aici ne pierdem Eurourile, ar trebui sa fie umplute deja soselele cu E-uri.
|
...intrebare...intrebatoare!?!?!...am un BMW320i,2.0,24V...din '91 !!!
La rar in vaslui a iesit NON EURO!:(((...am mers cu bref la rar neamt...si seful mia zis k iese eur1 dupa serie de motor! Beleaua e k din germania...a fost la o unitate militara si are motor,calc,fata din 97,evacuare sport+catalizatoreuro3...si a circulat cu D3 adik euro2-ACOLO! Ce dreak pot sa "fuck"aici in "tzara noastra"k sa iasa euro 2???...pe documente are sigla comunitatii europene...deci merge aceasi valoare de euro in orice tzara a comunitatzii!doar k ai nishtri au 4 "cohones"...!!!....ashtept pareri avizate !merik anticipat! TexTy. |
sal! am si eu un opel astra 1.4 din '94 (C 14 NZ) . Puteti sa imi spuneti c euro il scot la RAR?
multumesc anticipat! |
Quote:
|
Quote:
|
nu ma pricep la codul motoarelor opel, scuze.
|
am facut rarul la un opel corsa cu acelasi cod motor , tot din 94 si a iesit euro 2 , taxa era 2000 ron , cu depreciere a iesit 1300 ron , nu avea aer si abs
|
si pe cartea noastra scrie euro 2,bmw 525 i din 92.
Ne-au scos la rar Non-euro.eu am auzit ca tot ce`i inainte de 94 scot non euro,indiferent de ce zice pe brif :( taxa la ea acum ..e 7000 euroi:( noroc ca am castigat procesu cu bolnavii astia |
Acum 2 ani in urma am platit TAXA la un BMW 318 BENZINA 2600 de RON , in urma cu 2 luni mia zis un prieten sa caut un avocat si sa dau statul in judecata pt ami recupera taxa inapoi el asa a facut si a recuperat banii . asa am si facut am gasit avocat am platit 600 ron si o chitanta judiciara la primarie si dupa 2 luni mia venit instintare ca am castigat in instanta si am ridicat 2600 de ron plus 600 de ron cheltuelile de judecata. Iar avocatul are procent din TAXA depinde cum te intelegi cu el de la inceput. VA SALUT
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:53. |
- Copyright 2026 4Tuning