![]() |
Re: Mazda Xedos 6 1,6 16 valve
interesant body kitul , imi place .. nu multa lume se aventureaza in spania pe masini japoneze nu ?
|
ma sa sti ca sunt nu la mare cautare dar gasesti
|
9 Attachment(s)
:-)cateva poze cu bara fata un pic restylizata:D:Dsi lasata cativa cm ,am ajuns pe la 8,5 cm cu garda la sol :Dpfiu cam nasol acu cu trecerile de pietoni
|
deci, sa fiu nebun, e criminala ... nu credeam ca o sa scoti asa ceva din masina asta ...
ai stil, nu gluma ... |
mercsi:D:D
|
din fata si din spate arata criminal, dar din lateral.... nu e chiar asa frumoasa, din cauza ca toata masina e rotunjita iar pragurile au colturi. nu poti face ceva in privinta asta??
|
Quote:
|
O sa o vopsesti complet dupa ce o termini sau vopsesti doar barele si pragurile?
Arata foarte bine masina! Felicitari pentru ca ai transformat o masina cu o forma oarecum banala in ceva atragator! |
Mersi pt felicitari masina o sa vina vopsita toata acum sa vedem culoarea eu ma gandeam sa i dau verdele de la mazda 2 cu capota si plafonu negre dar nu stiu sa vad ,voi ce culoare ati da??
|
Quote:
|
si eu sunt foarte curios ssa vad cum vine ,bine ar fi daca m ar ajuta si pe mine un virtual tuner cu diferite culori ca sa vad cum vine
|
sincer, eu i-as da un rosu inchis, cu capota, plafon si portbagaj negre ... nu stiu daca stii, cum era Opel-ul Astra de la Anonymous "CT-xx-WRC", dar o idee mai inchis ...
alegerea mea, nu-mi dati in cap ... |
:peace:madicioco felicitarile mele pt masina si pt proiect:peace:...a iesit super...sunt curios ce culori vei alege sa dai masina,ca ai nishte gusturi super tari:pistoles::pistoles:felicitari inca o data:D:D
|
Bafta si tie cu alfa o sa iasa ceva frumos
|
eu personal i-as da o culoare deschisa si tipatoare
chiar daca si negru da bine, misterios asa. dar culorile inchise in general ascund formele masinii. un mov perlat as face-o. mov perlat cu mult albastru am acasa o poza cu o masina vopsita cu ce am eu in cap, cand ajung o sa urc poza (daca nu uit) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
- Copyright 2026 4Tuning