Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   opel astra GSi (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/8694-opel-astra-gsi.html)

dany_let 13-03-06 09:46

Re: opel astra GSi

arata bine masina e super tare....se mai pot face multe modificari acum in lucru sunt 2 astre care o sa arate demential poate o sa le vedeti de 1 mai la mare ...sper sa fie gata pana atunci ...iar capota o poti prelungi fara probleme...si nu tre sa pui autogen ..poti si argon si electric ...autogen este prea primitiv...

ct02raz 13-03-06 15:34

Quote:

Originally Posted by dany_let
arata bine masina e super tare....se mai pot face multe modificari acum in lucru sunt 2 astre care o sa arate demential poate o sa le vedeti de 1 mai la mare ...sper sa fie gata pana atunci ...iar capota o poti prelungi fara probleme...si nu tre sa pui autogen ..poti si argon si electric ...autogen este prea primitiv...

te cred insa nu are rost sa mai umblu la capota pentru ca da foarte bine si asa.as vrea sa vad astrele de care vorbeai de unde sunt?.abia astept si eu 1 mai sa ne vedem aici la mare cu totii.

dany_let 13-03-06 18:49

una e din bucuresti......e cu faruri cu topuri suspensie , oglinzi , portbagaj plin fara clante....si mai urmeaza si a 2 se face tot in bucuresti cu bari....suspensii faruri mai multe numai ca nu e din bucuresti imi scapa acum de unde e....(sper sa vina si ei la mare...eu unu sunt PREZENT)

silviu_gsi 17-04-06 17:44

se mai aude ceva de cele 2 astre?

ct02raz 18-04-06 15:06

Quote:

Originally Posted by silviu_gsi
se mai aude ceva de cele 2 astre?

sunt pe drum mah nu auzi:))

silviu_gsi 18-04-06 15:09

:)))) da(nu imi mai spui codul de culoare la rez pt led te rog)

J.D 19-04-06 00:29

Re:

Quote:

Originally Posted by ct02raz
am bagat o poza la viteza cu telefonu acum nu e calitate a imaginii da ce se vede e super:))

Asa e, ai dreptate, arata super. :)

dany_let 19-04-06 11:49

astrele una din ele cu faruri stopri si mai multe isi asteapta rotile...cred ca din cauza banilor ....dureaza atat...iar cealalta care nu era din bucresti mi se pare ca i-au venit bari si suspensie dar cred ca nu e gata pana de 1 mai....

ct02raz 21-04-06 23:51

Quote:

Originally Posted by dany_let
astrele una din ele cu faruri stopri si mai multe isi asteapta rotile...cred ca din cauza banilor ....dureaza atat...iar cealalta care nu era din bucresti mi se pare ca i-au venit bari si suspensie dar cred ca nu e gata pana de 1 mai....

una nu e cumva aia de a fost si la "4 tuning day" ,albastra cu barile gri?

peter 23-04-06 20:58

am vazut si yo astra asta albastra..e superr..am vazut-o sambata la iesire din ovidiu..eu eram intr-un santafe..poate proprietarul a vauzt in fata lui..mergea cam incet.. era radar ?

SMocKey21 02-05-06 10:23

Felicitari pentru masina,am vazuto in si eu in trecere si arata demential.Inca odata Felicitari!!!

silviu ionescu 04-05-06 11:56

Quote:

Originally Posted by ct02raz
au venit si poze

deci...cum sa-ti spun...ma sinucid daca nu-mi spui si mie de unde ai facut rost de faruri din alea si cat te-au ajuns.eu am un astra 1.6 gt in trei usi din 92 si tare-as vrea sa-i fac cateva modificari in principal la ceea ce inseamna aspect/imagine pt ca la motor n-am probleme si nici nu am de gand sa intru-n curse cu ea...deocamdata.:rolleyes2

ERY 05-05-06 23:10

Iti zic eu ...de la Street car concept.Ia legatura cu X-Ray - Eyes. si el are la fel farurile si este si reprezentatntul firmei respective.

naka66vio 26-07-06 15:30

2 Attachment(s)
razvan a vandut razul; acum masina are numarul il 14 nak

a suferit si va ma suferi modificari. iam scimbat stipurile spate cu unele de tuning pe fond negru raid hp,evacuare completa borla cap coada presuri de tabla griardi. asta am facut pana acum dar or sa mai nurmeze modificari in special la motor acre va fi schimbat

maine cred ca o sa o scot si o sai fac poze sa se vada stopurile si tobele

naka66vio 26-07-06 16:09

stie cineva unde gasesc un motor in regula 16valve sfi sau un c20 let?
si ce modificari ar trebui aduse pt aceste modificari.
in prezent pe masina este cel 2000 8 valve 115 cai sock are cip si a fost dusa pana la aproape 136 cai
si evacuare inoc borla cap coada asta nu stiu daca ia adaugat ceva si cat

All times are GMT +2. The time now is 07:27.

- Copyright 2026 4Tuning