![]() |
Re: opel astra GSi
arata bine masina e super tare....se mai pot face multe modificari acum in lucru sunt 2 astre care o sa arate demential poate o sa le vedeti de 1 mai la mare ...sper sa fie gata pana atunci ...iar capota o poti prelungi fara probleme...si nu tre sa pui autogen ..poti si argon si electric ...autogen este prea primitiv...
|
Quote:
|
una e din bucuresti......e cu faruri cu topuri suspensie , oglinzi , portbagaj plin fara clante....si mai urmeaza si a 2 se face tot in bucuresti cu bari....suspensii faruri mai multe numai ca nu e din bucuresti imi scapa acum de unde e....(sper sa vina si ei la mare...eu unu sunt PREZENT)
|
se mai aude ceva de cele 2 astre?
|
Quote:
|
:)))) da(nu imi mai spui codul de culoare la rez pt led te rog)
|
Re:
Quote:
Asa e, ai dreptate, arata super. :) |
astrele una din ele cu faruri stopri si mai multe isi asteapta rotile...cred ca din cauza banilor ....dureaza atat...iar cealalta care nu era din bucresti mi se pare ca i-au venit bari si suspensie dar cred ca nu e gata pana de 1 mai....
|
Quote:
|
am vazut si yo astra asta albastra..e superr..am vazut-o sambata la iesire din ovidiu..eu eram intr-un santafe..poate proprietarul a vauzt in fata lui..mergea cam incet.. era radar ?
|
Felicitari pentru masina,am vazuto in si eu in trecere si arata demential.Inca odata Felicitari!!!
|
Quote:
|
Iti zic eu ...de la Street car concept.Ia legatura cu X-Ray - Eyes. si el are la fel farurile si este si reprezentatntul firmei respective.
|
2 Attachment(s)
razvan a vandut razul; acum masina are numarul il 14 nak
a suferit si va ma suferi modificari. iam scimbat stipurile spate cu unele de tuning pe fond negru raid hp,evacuare completa borla cap coada presuri de tabla griardi. asta am facut pana acum dar or sa mai nurmeze modificari in special la motor acre va fi schimbat maine cred ca o sa o scot si o sai fac poze sa se vada stopurile si tobele |
stie cineva unde gasesc un motor in regula 16valve sfi sau un c20 let?
si ce modificari ar trebui aduse pt aceste modificari. in prezent pe masina este cel 2000 8 valve 115 cai sock are cip si a fost dusa pana la aproape 136 cai si evacuare inoc borla cap coada asta nu stiu daca ia adaugat ceva si cat |
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning