![]() |
Re: Aston Martin One-77 - supercar de 1 milion lire sterline
doar 1 milion???
|
mai scump ca un bugatti veyron
|
2 Attachment(s)
Aston Martin One-77 - Noi imagini si detalii
Doua noi imagini si noi detalii despre Aston Martin One-77 au aparut astazi pe internet, oferindu-ne o parere despre ce va oferi noul supercar al britanicilor. One-77 va fi propulsat de un motor V12 aspirat de 7.3 litri ce dezvolta 710 cai putere si 750 Nm iar cutia de viteze va fi una automata cu 6 trepte. Coupe-ul va fi dotat cu 2 locuri si va fi disponibil ori cu volan montat pe stanga, ori montat pe dreapta. One-77 va beneficia de o caroserie din aluminiu si fibra de carbon, eleron retractabil, suspensii adaptive, frane carbon-ceramice, control al stabilitatii/tractiunii si va cantari aproximativ 1.500 kg. Aston Martin One-77 va costa 1.050.000 lire sterline fara TVA si alte taxe. |
prea scump. nu compar cu alte masini dar la puterea asta si la faptul ca este un aston martin(se stie ca e un supercar cu probleme)
|
ohooo....lce de bani :rolleyes2.....si nici puterea nu e asa impresionanta adik 7,3 si 710 CP o impartire simpla ar veni in jur de 97 CP/ litru ceea ce....nu e extraordinar . Ca design tot respectul dar,....nu cred ca face banii
|
scuuuuuuuuuump si e si aspirat????????
|
ohohoh cam scump!
|
foarte frumoasa masina...in ciuda pretului piperat cred ca o sa o cumpere foarte multi pasionati si nu o sa regrete...e destul de agresiva
|
arata super tare :dribble:
|
eeee doar un mil? ieftin domle' ... la putere sta bine. La apect sta super bine...oricum o sa fie lume care o sa se inghesuie sa'l cumpere... da la banii astia se poate un veyron :D
|
arata destul de bine dar, nimic nou:(
|
niste umbre frumoase!
|
designul e impresionant...in rest nu e nimic iesit din comun care sa merite banii aia
|
7300 cm3 :shock: wow
|
mi se pare extraordinar de marfa ...dar mi se pare extraordinar de scumpa .......de o legenda costa mult ...da asta costa prea mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:21. |
- Copyright 2026 4Tuning