![]() |
e destul de reusit... ma refer ca de las vedea nu mias da seama ca e folie... mie mai mult imi place cum atara neagra decat alba... dar fiecare cu placerile lui :)
si cand ai bani de asemenea masina... tre sa ai si bani sa ii schimbi culoarea... nu cred ca ia placea la proprietar cand si-a pune "curu" pe capota, a avea blugi cu ceva capse pe "cur" si a zgariao iar folia a incepe sa se desfaca ;) |
Re: BMW 335i "imbracat" in folie 3M
Folia aia nu e totusi ca un sticker. Sta bine lipita de pe masina, si tocmai, scopul ei este de a proteja vopseaua originala a masinii. Nu rupi tu asa usor folia cu capsele de la blugi. Multa lume ( mai nou, chiar si la noi in tara ) isi protejeaza preventiv masinile ( noi ) cu o folie transparenta, care are avantaje evidente impotriva zgarieturilor superficiale, a pietricelelor, a zgarieturilor de la spalatorii..
|
Quote:
Quote:
nu are cum sa fie kitch, pt ca este destul de simpla modificarea, si cu bun gust, nu e nimic exagerat sau foarte colorat. chiar da bine. foarte bine |
Eu zic k totusi trebuie skimbata culoarea in talon. Am un prieten kre are jumate de masina rosie si jumatatea cealalta neagra, si are in talon negru+rosu. Kiar dak plafonul i`a raman negru. Deci, crek trebuie skimbata, cel putin la noi in tara. Referitor la taxi`uri.....si ele au in certificat galben+cul.originala sau alb+cul.originala depinde de regiune, aici la mine sunt galbene taxi`urile.
|
Fratilor, puneti un link catre thread-ul cu seatul mov, sau datele de contact al unei firme din RO care face asa ceva..
|
cautati ma pe google"autocolante masini" sau nush vedeti voi....despre masina nu am cuvinte si nici despre cel care a pus folia...l-am intrebat pe un prieten de-al meu taximetrist care are ceva asemanator si mi-a raspuns ca se baga multi sa iti puna folie dar foarte putini se pricep....cel care a facut bmw-ul asta e un geniu...respect
p.s. vreau si yo un kitch dasta :)) :tetter: |
mai bine o facea galben taxi............si era mai unicata
|
Nu stiu cat de mult protejaza vopseaua. Am vazut multe taxi-uri care dupa ce dadeau folia jos, erau complet matuite. Si nu ma refer doar la masini ieftine. Este o solutie si asta cu colantatul daca esti foarte schimbator si vrei sa fi mereu in voga... dar eu nu mi-as pune pe masina ca doar nu este telefon mobil sa imi schimb fetele ca ciorapii. De iesit intr-adevar a iesit foarte bine. Bine ca e facuta cu gust, si nu are semne nike, vulturi , comete, si alte prostii pe ea.
Era interesant daca ii facea doar plafonul alb, atunci chiar arata ca un taxi. |
ideea e funny... dar nu stiu cat e de practica...
Arata mult mai bine alb... ! |
Quote:
Asta daca nu au schimbat legea de cutand . |
buna ideea... mai ieftina.. :)
|
a schimbat doar culoarea masini fara sa o vopseasca, nu inteleg de ce sa fie kitch
e reusita asa |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...9&postcount=79 Topicul intreg il gasesti la sectiunea Seat - Masina mea Seat - Seat Ibiza by Real Performance |
335i-ul este din Germania si conform proprietarului, toata "distractia" asta l-a costat aproximativ 1200 euro.
|
la cati bani au nemtii....personal nu cred ca a facut asta din lipsa de bani....mai degraba sa-si protejeze masina sau sa-i schimbe aspectul periodic :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning