Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Masinutza mea! pareri? (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/86733-e30-masinutza-mea-pareri.html)

D0ryN 28-08-08 20:33

Re: E30 - Masinutza mea! pareri?

Quote:

Originally Posted by gigcutzu (Post 1720505)
D0ryn foarte interesant, cum ai facut? Apropo de spoilerele acelea de care va plangetzi....mie ca proprietar imi plac...si eu unul nu am vazut pana acum pe nici un urs nici de pe 4tuning, nici pe strazi(cel putzin nu am vazut eu..)...si pentru mine e unicata..pana la urma asta inseamna tuning...personalizare...ceva unicat, dar pe placul proprietarului.....asa imi place mie....asa va ramane la exterior....oricum..o perioada de timp o sa ramana fara ele deoarece fiind masina joasa am cam dat cu ea de pamant si le-am cam ciobit, am sa le duc la refacut.
Multzam!!

am gasit masina, ti le_am smuls...am facut poze...si le_am lipit inpoi...:D
mai exact...am editat pozele cu un program...
poze facute de tine la calitate mai buna tot nu ai pus...

gigcutzu 28-08-08 20:38

PROMIT ca maine pun poze cu ea facute de mine...cu filmele tre sa mai astept o leaca..e inca aglomerat pe strazi...iar in locul in care se strangea lumea sa "omoare" masinile e cam ocupat acum vara....inca incerc sa gasesc un spatziu unde ma pot invarti...masina scoate un zgomot infernal....trezeste mortzii, si nu ma pot invarti in orice intersectzie cu ea...atrag atentzia prea mult....

D0ryN 28-08-08 20:42

Quote:

Originally Posted by gigcutzu (Post 1720525)
PROMIT ca maine pun poze cu ea facute de mine...cu filmele tre sa mai astept o leaca..e inca aglomerat pe strazi...iar in locul in care se strangea lumea sa "omoare" masinile e cam ocupat acum vara....inca incerc sa gasesc un spatziu unde ma pot invarti...masina scoate un zgomot infernal....trezeste mortzii, si nu ma pot invarti in orice intersectzie cu ea...atrag atentzia prea mult....

deocamdata sunt suficiente niste poze normale facute in fata blocului cu o camera digitala sau un telefon mai bun...sa se inteleaga ceva din ele...
alea "speciale"...cand o sa ai ocazia...
pozele existente au atras prea multe critici...

Cipilica 28-08-08 23:06

Am vazut aripioare puse pe M-tech II in Germania, asa ca ....................
Asteptam poze cu masina. Bafta.

gigcutzu 30-08-08 02:46

22 Attachment(s)
Pozele promise cu amanta mea :)

leonard 30-08-08 04:14

vopseste-i plasele negre . asta ca un prim pas.

D0ryN 30-08-08 10:23

Quote:

Originally Posted by gigcutzu (Post 1722962)
Pozele promise cu amanta mea :)

daca ti_e cald in masina sa stii ca e din cauza ca e dat pe caldura...:-):D

gigcutzu 30-08-08 17:54

Este data pe cald caci am probleme cu vascocuplajului, si abea maine il primesc pe cel nou.....:(

gigcutzu 30-08-08 17:55

dar daca as vrea sa vopsesc si admisia cu capul chiuloasei ce vopsea mi-ar trebui? stie careva?

Sonny 30-08-08 21:57

A inceput sa se dezlipeasca folia de pe capota...

Frumusica... Dar eu sincer as da jos aripioarele de pe bara fata. Bafta in continuare!

Vlad_WPL 31-08-08 02:49

fa umpic de curatenie la motor ...aranjeaza alea calumea pe acolo si fa`i o baie .... si app ..... schimba ceasurile de bord ca sunt naspa rau ... incepi sa pierzi folia dupa ele ... bafta

gigcutzu 31-08-08 22:09

2 Attachment(s)
azi mi-au ajuns furtunele de racire(tur, retur + furtunul de la termostat la pompa) si paletul cu vascocuplajul. le-am luat de la Bavaria din germania, mi le-a trimis cineva. au costat 285 euro. am facut afacere buna? :))

morpheusmaster 31-08-08 22:46

Frumos beemer. In viziunea mea mai este de munca mult la el :) Ce mia placut mult e numele :))

BV 77 BAW 02-09-08 21:32

Nu te supara pe mine.... atat imi place la ea MOTORUL , neoanele alea sunt de toata jena.... hai ca poate faci o treaba buna din masina... da`i neoanele alea jos ca nu`i OZN!

kezz 03-09-08 15:35

gusturile nu se discuta..si hai sa fim realisti ca fiecare urs modelul 2 are numai m-technic 2..poti cauta si alte combinatii de bari sa arate frumos..salut

All times are GMT +2. The time now is 12:09.

- Copyright 2026 4Tuning