![]() |
Re: Lamborghini Gallardo Twin-Turbo by Heffner Peformance
ce sa mai zic la 930 cp !!!!!!
|
Quote:
Oare se pot face aceleasi modificari si la noul RS6 de la AUDI ca are cam acelasi motor ? |
Quote:
|
Quote:
oricum una peste alta, TT-urile de la Heffner au primit o groaza de premii prin california. Cica au circluat fara probleme 30k km forjate serios. Deci bravo Heffner din nou pt reglaj facut ca la carte. |
Stiu...dar "romanul" crede ca daca i-ai pus tt la Gallardo ii dai forje de 3 sau 4 ori si schimbi motorul.....DA...daca e trantit un twin acolo de dragul de al pune...dar prestanta celor de la Heffner...este cel putin aparent ireprosabila....
Si putea sa faca si 3....tot aveam dreptate :lol::lol: |
Heffner Gallardo prezentat de Auto Bild la sfarsitul lunii trecute are un motor de 5000cc, 893cp/7900rpm, 807Nm/7500rpm, iar ca performante ale acelui model ar fi :
0-100km/h 3.83 0-160km/h 6.78 0-200km/h 9.53 0-300km/h 21.28 0-320km/h 25.29 Vmax 390km/h Braking 100-0 39.01m Braking 200-0 170.99m Cost tuning motor si cutie 41.137 euro Cost initial al masinii de serie 161.840 euro Varianta prezentat aici are puterea marita cu ceva si cuplul putin mai mic.Din diagrama insa se pare ca e data puterea la volanta.Spre roata se pierde putin.Cuplul insa la roata este cel care creste dramatic, cu atat mai mut cu cat rapoartele de transmisie sunt mai mari.Pentru o astfel de masina, cuplul la roata ajunge la minim 6500-7000Nm. |
Quote:
Edit: nu ai cumva si un timp 0-100-0 pt el?asa, de curiozitate... |
nu trebuia corectat...este vorba chiar 6500-7000Nm...daca nu mai mult.Roata se invarteste mult mai lent ca motorul, are rpm mult mai mic, deci cuplu mult mai mare (cutia si diferentialul sunt practic niste reductoare).Orientativ formula de calcul e C1=(C*i12*nd/u)*nt
C1=cuplul la roata pe tr1 C= cuplul motor i12= raport de transmisie pe tr1 nd =raport transmisie diferential u =numar de roti tractoare nt= randament transmisie i12 il estimez la peste 4.5, daca nu un 5 ...nu il stiu exact, nu am de unde sa il stiu la un Lambo...dar judecand ca un Lambo sigur prinde 80-90km/h cu tr1, are un raport de demultiplicare mare. nd iarasi il estimez cam la 4.5 si inca cu indulgenta, din moment ce la o masina de serie e minim 3.5. nt, adica randamentul transmisiei l-am considerat cam 0.8. Deci in linii mari se ajunge la un minim 6500Nm, asta daca ar fi sa zicem cu tractiune spate.Ce e drept, mi-a scapat faptul ca Lambo-urile sunt 4x4, in cazul asta se cam injumatateste treaba (nu este insa nimic rau in asta, pur si simplu cuplul total la roata se imparte la 4 roti, nu la 2.Cuplul ala la roata il inmultesti cu diametrul rotii si iti da N, care inmultiti cu g-ul da kgF. Lambo Heffner cica accelereaza de la 0 la 100km/h in 57.97m (conform testului Auto Bild) si franeaza de la 100km/h pe 39m.Deci 0-100-0 ar iesi pe la 96-97m.Timpul de franare nu il stiu :) |
930 hp de muschii SPORTIVI...sportivi EXOTICI :lol: ce sa mai asta deja ...nu trebuia sa calcam sau sa venim pe aici ca nu stiu daca exista vreunu care sa zica ca nu ii place..sau poate se va intampla dar asta nu o zice din adevar ci o zice INVIDIA din el :rolleyes2 inca odata DEMENTIAL ! plac jantele mult
|
wow fara cuvinte :D
|
930CP:x Wohoooooo ma intreb cum te simti cand stapanesty toatae aceste "Martzoge" :)
|
este super tare......
|
predomina lambo,,in garaj..ma gandesc cu ce l-au legat knd l-au pus p rampa.
|
http://videos.streetfire.net/video/1...pse_179263.htm
a crescut puterea din nou:D, sper sa modifice si un murcielago lp640 in viitor.Daca se va intampla, AWD + minim 1200awdhp.....bye bye TT Vipers, Corvettes & even single turbo Supras. rog un moderator sa imi stearga postul de mai sus.multumesc! |
Tuningul extrem aprope ca nu mai are limite.Atata timp cat exista evo-uri la 1000cp, parca nu te mai mira nimic.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:17. |
- Copyright 2026 4Tuning