![]() |
nu stiu daca asta nu e o batalie a complexelor
si la urma urmei ORICAND un penis mare si cu \"skill\" intrece unu mic cu skill asa ca... oricum in procesul partidei sexuale se pune foarte mult accentul pe technica si experienta doarece actul sexual in sine se desfasoara pe o durata scurta sau mai putin scurta. |
mda.....a iesit o polemica pe o tema.....
totul difera de la caz la caz,sunt atat de multe chestii de care conteaza un act sexual.....spre ex,locatia! adica,intr-o masina,comparativ cu un pat unde ai spatiu,unde conteaza mai mult tehnica si unde conteaza mai mult sa fie furtun??? |
good point ;)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
loooool! sper ca nu te gandesti la ce ma gandesc si eu ! :D :D :D :D auzi la el sa testam :) si care sta in genunchi ? EU NU ! :D :D :D :D :D
|
Re:
Quote:
|
Doar in cazul asta ele vor sti sa faca diferenta, altfel sunt subiective. :oops: se rusineaza...
|
hmmmmmz interesanta idee si eu care ma gandeam la altceva :D :D :D ! baieti n-ar fi o problema sa gasim.... facem un casting .... la fete tot un casting pt ca soldatelul nu va functiona la perimetrii normali daca fata nu va fi pe masura 8)
|
Re:
Quote:
sti care e cel mai important lucru la o felatie? |
sa fie soldatelul curat....sa existe placere..... depinde acum... fiecare crede ca important e altceva... ! ia zi u sa vad ce spui :D
|
Re:
Quote:
Cu siguranta cel mai important lucru la acest tip de act sexual este: la cate cap al penisului te afli. Vreau sa te asigur ca nu ma *** de ieri si ca intotdeauna voi fi la acelasi cap firest pentru un barbat cand da la m...e cuiva. |
scuze dar... ori nu vreau sa inteleg,ori ma fac ca nu inteleg ori chiar nu se intelege ! :D explica-te ce ai vrut sa spui cu \"la cate cap al penisului te afli\"voi fi la acelasi cap firest \" :!:
|
Re:
Quote:
uni pot sa ia si atunci e putin nefiresc :wink: E o gluma celebra! Sper ca ai inteles! tastele ma omoara dar se pare ca nu sunt singurul care greseste la apasat pe butoane |
sa nu ma pui sa desenez, as fi prea tehnic.
la muzica, desen si sport aveam note mici |
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning