Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   dimensiune sau tehnica? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/8661-dimensiune-tehnica.html)

Piry 03-03-06 15:00

nu stiu daca asta nu e o batalie a complexelor

si la urma urmei ORICAND un penis mare si cu \"skill\" intrece unu mic cu skill asa ca...

oricum in procesul partidei sexuale se pune foarte mult accentul pe technica si experienta doarece actul sexual in sine se desfasoara pe o durata scurta sau mai putin scurta.

needBrain 03-03-06 15:11

mda.....a iesit o polemica pe o tema.....
totul difera de la caz la caz,sunt atat de multe chestii de care conteaza un act sexual.....spre ex,locatia!
adica,intr-o masina,comparativ cu un pat unde ai spatiu,unde conteaza mai mult tehnica si unde conteaza mai mult sa fie furtun???

fanete 03-03-06 15:29

good point ;)

SEBASTIAN 03-03-06 16:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Aici numai fetele ar putea raspunde... Parerea mea :lol:

PS. Dar auzind din gura multor fete.. mai repede tehnica decat dimensiunea :) :P

:lol: ai **** mica :lol:

SEBASTIAN 03-03-06 16:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"
pakat ca nu-s fete mai multe sa spuna ele care cum cu ce simte mai bine :D !

parerea mea e ca tehnica+soldatel normal=the best ever ( degeaba o ai mare daca nu stii ce sa faci cu ea, unele fete nu prefera una mare din diferite motive-mai multe fete mi-au zis asta dupa o discutie pe care am purtat-o pt a scrie aici, vazand ca fete nu-s decat cateva,/// chiar mai toate mi-au spus una normala si cu tehnica) :D

:oops: Propun sa testam! :lol:

Eugen_TL 03-03-06 17:09

loooool! sper ca nu te gandesti la ce ma gandesc si eu ! :D :D :D :D auzi la el sa testam :) si care sta in genunchi ? EU NU ! :D :D :D :D :D

SEBASTIAN 03-03-06 17:12

Re:

Quote:

loooool! sper ca nu te gandesti la ce ma gandesc si eu ! :D :D :D :D auzi la el sa testam :) si care sta in genunchi ? EU NU ! :D :D :D :D :D

Pai e cazul sa luam cateva femei cu idei diferite care legate la ochi sa dea note, nu si la gurita. :lol:

SEBASTIAN 03-03-06 17:13

Doar in cazul asta ele vor sti sa faca diferenta, altfel sunt subiective. :oops: se rusineaza...

Eugen_TL 03-03-06 17:18

hmmmmmz interesanta idee si eu care ma gandeam la altceva :D :D :D ! baieti n-ar fi o problema sa gasim.... facem un casting .... la fete tot un casting pt ca soldatelul nu va functiona la perimetrii normali daca fata nu va fi pe masura 8)

SEBASTIAN 03-03-06 17:27

Re:

Quote:

hmmmmmz interesanta idee si eu care ma gandeam la altceva :D :D :D ! baieti n-ar fi o problema sa gasim.... facem un casting .... la fete tot un casting pt ca soldatelul nu va functiona la perimetrii normali daca fata nu va fi pe masura 8)

mda, :lol: eu am orientari sexuale firesti nu pot judeca gresit.

sti care e cel mai important lucru la o felatie?

Eugen_TL 03-03-06 17:34

sa fie soldatelul curat....sa existe placere..... depinde acum... fiecare crede ca important e altceva... ! ia zi u sa vad ce spui :D

SEBASTIAN 03-03-06 17:39

Re:

Quote:

sa fie soldatelul curat....sa existe placere..... depinde acum... fiecare crede ca important e altceva... ! ia zi u sa vad ce spui :D

:lol: incep sa inteleg ...
Cu siguranta cel mai important lucru la acest tip de act sexual este: la cate cap al penisului te afli. Vreau sa te asigur ca nu ma *** de ieri si ca intotdeauna voi fi la acelasi cap firest pentru un barbat cand da la m...e cuiva.

Eugen_TL 03-03-06 17:50

scuze dar... ori nu vreau sa inteleg,ori ma fac ca nu inteleg ori chiar nu se intelege ! :D explica-te ce ai vrut sa spui cu \"la cate cap al penisului te afli\"voi fi la acelasi cap firest \" :!:

SEBASTIAN 03-03-06 17:55

Re:

Quote:

scuze dar... ori nu vreau sa inteleg,ori ma fac ca nu inteleg ori chiar nu se intelege ! :D explica-te ce ai vrut sa spui cu \"la cate cap al penisului te afli\"voi fi la acelasi cap firest \" :!:

adica poti sa dai si atunci esti la un cap firesc(gresisem o litera)
uni pot sa ia si atunci e putin nefiresc :wink:

E o gluma celebra!
Sper ca ai inteles!
tastele ma omoara dar se pare ca nu sunt singurul care greseste la apasat pe butoane

SEBASTIAN 03-03-06 17:56

sa nu ma pui sa desenez, as fi prea tehnic.
la muzica, desen si sport aveam note mici

All times are GMT +2. The time now is 23:50.

- Copyright 2026 4Tuning