![]() |
2 Attachment(s)
DaDi... ce zici?
P.S. Culoarea n-am schimbat-o pt k imi place rosie... Jentile sunt MASKT STYLE :D |
Cauciucurile sunt prea negre, roata spate prea lata adica prea bagata sub masina.
|
2 Attachment(s)
Am si yo aici o poza ... pareri: :roll: :roll:
Mai pune inca vreo 2-3 lucrari :!: |
1 Attachment(s)
Dadi am facut ce-am gresit... cauciucurile sunt slickuri :P
Ai un + daca te chinui cu urmatoarea intri garantat. |
2 Attachment(s)
Imi incerc si eu norocul :ashamed: :nervious: :weirdface
scos 2 faruri,lasata putin,intercooler,scos maner,caroserie latita,jante + gume,geamuri negre,semnale albe,modificat putin spoilerul fata si spoilerul spate,culoare alb-perlat Neimpresionant :P , vezi la roti. |
2 Attachment(s)
OK la cerintele dumneavoastra mai bag o lucrare caci deocamdata am bushit programul si nu mai pot lucra in el pana nu fac rost de el ca sa-l instalez :oops: :roll: :wink: deci iata lucrarea
Am vrut sa fie ceva simplu caci si yo am to aceeasi masina acasa si am vrut ceva simplu si placut sa iasa, ... nu stiu apreciati-o cum vreti si astept pareri ... |
2 Attachment(s)
dadi.... uite ce a iesit dupa 6 ore de munca...... ma dor ochii.... e bine?
Usile prea deschise la culoare. Scrisurile de pe o usa sunt scrise invers. |
2 Attachment(s)
incerc si eu cu asta ca io zic ca-i cea mai reusita de pana acum
|
1 Attachment(s)
dady... :oops: :oops: :oops: faza cu scrisu.... :lol: numa sa scot usa din stanga... asa era si poza de pe care am luat-o...mai bine lasam usile inchise :D . deci... cum ramane cu design teamul? mai incerc :cry: ??
|
2 Attachment(s)
Mai bag o lucrare lucrare pe tema careia au ras cei de la topicul provocari din pricina ca am pus-o prea tarziu :oops: :oops: ... nu stiu sa umblu asa bine pe site-ul asta si nu am vazut data... :roll: :roll: ... oricum a trecut ... asta e lucrarea
|
2 Attachment(s)
Si mai bag o lucrare caci asa am fost rugat dady ce parere ai????....
|
2 Attachment(s)
mai incerc si eu
|
Cate locuri sunt in Design Team ?? sunt curios :lol:
Cate vor merita :evil_laug |
1 Attachment(s)
am facut shi eu honda,k e cu noroc vad :D
Continua eleronul, rotile par strambe si nu mai folosi aceeasi roata si pe fata si pe spate. Fa mod astea si mai vb. shtiu k par aceleashi rotzile dar crede`ma ca nu sunt :D iti arat shi poza daka tzii neaparat :D Arata poza! Cu astea arata si mai rau :evil: |
whoaaa....marfa! :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning