![]() |
Re: Peugeot 308 vs Golf V
Ai dreptate,307 ar fi mai potrivit in comparatie cu Golf V.308 e o masina noua.Iar referitor la faptul ca s-a ajuns la povesti despre alte masini,scuza-ma amice dar unora le mai plac si alte masini decat cele nemtesti.Japoneze,italience,frantuzesti,si altii fac masini bune,nu numai nemtii.Cat despre cat de bine o duce VAG,mai documenteaza-te nitel.Nu e in faliment,dar nici bine n-o duce.
|
Nu a zis nimeni ca nu mai sunt si alte masini, dar topicul asta este despre 307/8 vs Golf 5...deci ar trebui sa se ramana la astea nu la alte chinezarii :)
|
Quote:
dar nah..marketing si management sunt cuvinte straine pt unii... care prag al falimentului? tu vezi cums e vinde in lume? mai deschdieti si voi ochii..mai scoati capul din calculator? o dam in japoneze..italiene...acum? zici orice..doar sa distragi atentia de la adevar. |
s-a ajuns la eclipse si la alte masini pt ca unii abereaza... pai normal ca doar ia luat taticu masina si de aceia ....
|
i comparam pe nemti cu francezi? hai sa fim seriosi
|
rog ca threatul sa se inchide
motivul: In Romania este imposibil sa compari orice marca de pe pamant cu cele VAG. |
Quote:
|
pentru ca pana in 2002 vag a insemnat ceva, dupa acest an nu stiu s-au dus incet incet in jos, iar in momentul de fata mi-e scarba la un touareg cand stiu ca majoritatea manelistilor, tiganilor si oamenii fara pic de cultura il poseda, stii e ideea de calitatea oamenilor care umbla cu masinile din grupul vag si cu care nu vreau sa fiu asociat. Sunt si exceptii dar cred ca acestia au devenit si devin pe zi ce trece din ce in ce mai putini. Asta e motivul pentru care am inceput sa detest aceasta marca. Au unele masini de exceptie, dar oamenii din Romania m-au facut sa-mi fie greatza de aceste masini, iar cand ii aud E MASINA GERMANA e buna, atunci ma intorc si plec, pentru ca orice as zice m-ar contrazice si daca l-as intreba unde sunt facute turbinele, probabil mi-ar spune germania.
spuneti-le ca sunt facute in Romania si certati-va voi cu ei. |
eu mi-am luat golf 5 pt ca indeplinea mai multe conditii: multe dotari + un motor puternic + masina frumoasa, respectata + pret foarte mic! Daca voiam imi luam peugeot 607, citroen c6 sau bmw seria 7 sau chiar s-klasse, dar de ce sa arunc banii aiurea pe ceva ce stiu ca nu merita! asa in ochii mei golful 5 isi merita cei 10.000 de euro "aruncati" pe el din f f multe motive! unele enumerate mai sus! Ionut ma cunoaste..nu sunt un fan VAG, insa nici nu exclud pt ca sunt niste masini f f reusite! La un moment dat chiar ma batea gandul pt un alfa 159 dar stii tu..masinile sunt ca femeile..cand nu te astepti mai putin , atunci te fac sa te indragostesti de ele!
referitor la tigani, manelisti etc: cred ca mai bine li s-ar potrivi un e46, un q7, sau un audi a4 :) sincer... nu cred ca vezi tigani sau manelari gelati cu basini in ei intr-un golf :) mai bine si-ar lua passat din 97 |
si un ultim lucru: comparatia nu-si are locul pt ca: 1. nu vezi un peugeot 307/308 ca fiind un tiz al lui GTI sau al lui R32! nu exista motorizari care se ridica la rangul asta
si 2 la mana: ce motorizari pe benzina si pe diesel au ambele masini?! din cate stiu o comparatie se face FULL OPTION, cu tot ce se poate, cel mai al dracu motor .. etc :) sau o comparatie se face cap coada .. fiecare motorizare/dotare in parte :) niciodata nu ai sa vezi masini comparate cu cele mai slabe performante/dotari :) |
Quote:
Altfel, baiatul care zicea mai sus ca mi-a luat masina taticu ii doresc 3 zile sa faca ce fac eu pentru bani, si daca nu suspina noaptea in perne ii cumpar eu ce masina vrea. |
Quote:
2. Cum se vinde ce in lume? Cum poti fi atat de ipocrit incat sa negi ceea ce orice om normal stie? Daca n-ar fi fost legile restrictive si favorabile ale statului german, VW era demult in faliment. 3. Ce sa spunem, prietene? Doar pe niste dementi ca voi va doare sufletul ca cineva are o parere proasta despre marca venerata de voi. Ai cea mai vaga idee ce inseamna Citroen, Peugeot, Abarth, Fiat, Honda, Nissan pentru lumea auto???? Ai vazut tu cu ochii tai cum construiesc italienii sau francezii masini? Ai avut vreo masina italiana, franceza sau japoneza mai mult de 1 an de zile ca sa-ti poti da cu parerea? Pentru astia de teapa ta n-am decat dispret, sunteti niste figuranti in domeniul asta, exact ca aia care-s mari fani WRC, dar nu au absolut nicio idee despre ce a insemnat si inseamna Lancia pentru acest sport. Nu, prietene, italiencele sunt slaaaabe, de-aia au cele mai multe premii Car Of The Year, de-aia au cele mai spectaculoase cresteri la vanzari din ultimii ani, de slabe ce sunt? Fugi bre de-aici si fa spume in alta parte, ADEVARUL este ca golf 5 e o masina urata, anosta si fragila, pentru "pretentiile" marcii, nu are absolut nimic in comun, inafara de nume, cu Golf 2, spre exemplu. Rog un moderator sa-mi dea ban si pe user si pe IP daca mai postez pe threadul asta, sau pe versus in general. N-am nici nervi si nici chef sa ma cert cu orice habarnist. |
ionut, ca idee, pana sa incepi sa jignesti, poate incepi sa cunosti omul. mi-as dori f mult o lancia delta HF integrale. sau o fulvia. sau un nissan 300zx twin turbo, sau o supra, sau o honda nsx, sau un skyline, samd. dar daca esti redus si nu poti purta o discutie evit sa vorbesc cu tine.
si hai sa iti mai dau o bomba care poate fi greu de digerat pt tine...dar sa ramai shocat ca nu sunt un inchis la minte. stii ce masina imi doream cand eram mic? 205 GTI. dar asa cum au spus multi...pejo nu a mai scos nimic pe piata. am ajuns de la pejo vs vw la japoneze..italiene...etc. de ce va referiti doar la romania? VW nu se vinde bine in afara? chiar tre sa caut pe google nr de vanzari? cand imi iau masina, imi iau pt ca imi place.. poa' sa fie plin de DELTA HF INTEGRALE. vrei sa imi spui ca nu ti-a lua si tu...doar pt ca e plin de ele? zi sincer? sa vezi la fiecare colt de strada...si eu tot mi-as lua. si vorbim de lancia asta da? daca si acum ma poti numi ipocrit.. dar in afara de 1-2 modele...cu ce te poti lauda? pejo cu ce se poate lauda? ce concurent are pt R32, pt GTI, pt passat r36 pt touareg pt phateon (si sa nu zici ca 607 e mai tare ca phaeton, desi al doilea a fost un esec pe piata ca se compara cu A8), pt Polo GTI, pt LUPO 3l (stii ce e asta, da??) un r32 facut ...poate urca la 6-700 de cai. ce pejo poate ajunge aici? ati inceput sa largiti subiectul peste limita normala. 1. VW face parte din VAG> nu are cum sa se lupte cu audi si seat in raliuri. daca nu sti sa porti o discutie atunci am incheiat eu. |
Quote:
|
Quote:
:)) omule, daca vb. de masina noua aberezi iar daca vb de sh vezi ca mai exista Mazda 3, Honda Civic, Ford Focus etc. si toate ar echivala cu ce spui tu. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:48. |
- Copyright 2026 4Tuning