![]() |
Paste fericit la toate lumea si Cristos a-nviat!
|
Quote:
Gratzian: asta era un topic cu urari de sarbatori, nu unul de polemica.... dupa ce ca vorbesti urat, kitana, esti agresiv, travestit, si ai un spirit de gluma vulgar... este ultima avertizare |
Adevarat a inviat!
Scuze ca imi dau cu parerea in ceea ce priveste romanii cu dacii sau cu bmw-uri sau mertzane.... cred ca mult mia important e omul... sa fie un tip finutz, sa poti sa discuti ceva cu el, cand iesi cu el sa nu-ti fie rusine cand deschide gura, sa aiba capul pe umeri si ambitia de a se realiza... conteaza mai mult ca un fier! Parerea mea... m-am ars pe tema asta cu o tipa si am zis ca nu o sa mai repet greseala! :roll: :roll: :roll: Kitana, sper ca nu te-ai suparat pe mine! :wink: |
NOS nu baby cum sa ma supar nu am de ce orikum eu am glumit in fond nici nu trebe sa aiba mashina ...da e super tip finutz si sa nu`tzi fie rushine cu el pe strada cum ai spus tu e ok e mai bine asa decat cu bmw in garaj prost de pute sji sa`tzi fie sji rushine cu el .... ca nu stie sa tzina o conversatzie :(
|
Adevarat a inviat! auziti ca cica 40 de zile tre sa tot zicem , Hristos a Inviat.. asa e?
|
bine mah santos... vrajeala :P :lol:
|
eu tot asa stiam
|
da mah shi io tot asa stiam ma rog mie tot imi vine sa zik craciun fericit nu`s ce am :) l0l orikum hristos a inviat cika l`u vazut astea de aci de la mine de la sala
|
ma da cum e corect ? Hristos a inviat sau Cristos? :oops: ca am vazut care folosesc ambele variante
|
Mie mi-a zis un popa ca corect in lb romana e Hristos.Merge si Cristos,dar corect e Hristos.HRISTOS A INVIAT!!
Offtopic:Iete ce tine fetitza piept la testosteronatzi,Kitana tu chiar ai 15 ani cum zic astia?Ehehe,ce varsta...ce amintiri...eu n-aveam internetu' la dispozitie la varsta aia...Alte vremuri(exagerez,eu am 22 asha ca mare dif nu e). |
bogdancsm chiar am 15 ani....sji e marpha la varsta asta :)
|
D-ra Kitana, ai dori te rog frumos, sa lasi limbajul de mircara infocata deoparte ???
Multumesc anticipat... :wink: :wink: :wink: Mdeah, chiar ca 15 anisori... :lol: :lol: :lol: |
Hristos a Inviat !
P.S. : eu nu l-am vazut ! :lol: :oops: |
LOL hondarul... :) da mai kitana... be ya`self , wtf , mai sunt aia care in loc de\" I \" pun \" Y \" , in loc de si - sji , ... etc. ce dracu` sunt astea? -------------------------------- CA SA NU MAI ZIC DE CHESTIA CARE MA MANANCA DE VIU--------------------
AIA CARE \"ZICE\" :P IN LOC DE \"SITE\" cum e corect , ei zic SAIT !!! Mor cand vad asa ceva , peace |
o sa incerc sa va fac placerea asta de a nu mai vb cu \"sji\" sau cestii dastea de pe net imi e cam greu ca asa m-am obisnuit :( :( da o sa incerc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning