Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Logan Pick-up tunat (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/86203-logan-pick-up-tunat.html)

Fella 01-08-08 15:30

Re: Logan Pick-up tunat

Cred ca ar fi aratat bine cu bena acoperita, ca un adevarat pick-up . Alegerea culorii chiar a fost inspirata ..dar s-a cam gafat cu pleoapele de pe faruri.:cool:

Geox` 01-08-08 15:34

Arata chiar bine pentru un Pick-up:D

Marius_mym89 01-08-08 15:42

mor cand ii aud p unii ca tot dacie ramane ....asa e frate tot dacie ramane da....omu a vrut sa iasa un pic in evidentza si chiar a reusit....culoarea e prea frumoasa daca innegrea un pic si stopurile era si mai si....dar e frumoasa si asa....

Ozeze 01-08-08 15:50

Excelent ... mult bun gust si un mare BRAVO de la mine. Pt cei care au votat kitch - se stie parerea mea, nu vreau sa mai iau un infraction

turbo_diessel 01-08-08 16:02

pot zice ca e f reusit

turbo_diessel 01-08-08 16:03

dintre toate modelele de logan pick-up-ul imi place cel mai mult

ceoby 01-08-08 16:08

chiar imi place ...si ce mai imi place ca se poate tuna si mai agresiv gen jeep cu roll-bar ,si cu jante mai de offroafd si mai elcamino gen low-rider chiar sunt curios ce vor face alti posesori de logan pick-up la capitolul tuning ,asta daca vor mai fii si altii care incearca ...si oricum bravo proprietarului ca a spart gheata :D

cristy_sofy 01-08-08 16:13

frumos ar putea inegri putin stopuriile si o bara schimbata pe spate ca sa ajunga la aceeasi linie cu bara farta si ar fi OK

cryssl 01-08-08 16:21

e chiar frumoasa :D

II pun bari,praguri eleroane ..dalea ca la nefese ...ba ii mai pun si muffler tip ca sa si fluiere :lol:

alexandru89 01-08-08 16:43

super reusit...l-a modificat cu bun gust, nu l-a incarcat asa rau in tuning, in fine, astia care au votat "kitch..." sunteti voi prea "smecheri" ca sa va urcati voi la volan ;)

Sp1ky 01-08-08 16:46

foarte reusit,nu ma asteptam ca un pick-up sa arate asa bine;)

adi_wauxhall 01-08-08 17:15

din fatza seamana mult cu opel astra.... ca si aspect e frumoasa..cred ca multi ar dori asa ceva ca utilitara...

rAdU87 01-08-08 17:30

mi e unu imi place .. mai trb sa schimbe stopurile .. ca in rest a iesit bine..

mishu415 01-08-08 18:15

foarte frumos:shock:, deja ma saturasem de vechile dacii pick up care cara termopane si aveau stick uri cu NIKE BOSS si alte porcarii:lol:asta e facut cu bun gust, se vede ca proprietarul nu e cocalar
seamana un pic cu pick upurile australiene, pacat ca doar la aspect:sad:

B-20-w I S 01-08-08 18:41

pt orice exista un inceput iata ca si pick-up-ul are inceputul lui in tuning...o idee ff buna si respect propietarului pt incercare si sper sa nu ramana doar la stadiul asta pt ca merita sa le inchida gura celor care zic ca tot dacie e...pana la urma nu uitati ca nu exista roman sa nu se fi suit vreodata in dacie sau in logan si nu cred ca ne-au cazut oole :D daca am mers cu o dacie...nu mai fiti snobi cei care tot criticati atat dacia...e o masina low cost pe care multi se bazeaza...daca toti am avea numai bmw-uri si merturi v-ati simti mai bine??

in primul rand omul a investit ceva in masina asta pe cand altii dintre noi nu bagam decat benzina/motorina in masina si gata suferim pe forumuri ca aveam masini de lesina lumea...respectati-i pe toti dintre cei de aici pt ca toti avem pasiune pt masini indiferent ca e trabant, dacie sau ultima creatie benz sau bmw.

m-a luat putin flama din cauza carcotasilor "eu nu m-as sui in asa ceva eu conduc de la 330xi in sus" :D

scz de off...

All times are GMT +2. The time now is 00:49.

- Copyright 2026 4Tuning