![]() |
Re: M roadster vs slk AMG vs BOXTER S vs S2000
Quote:
Revenind la alegere, pt fun ca asta se pare ca vrei, alegerea e intre M, Boxster si S2000. Mercedes ul e frumos si practic (hardtop) dar nu e masina sport adevarata. Iar aici apare subiectivismul. M ul are un motor super si e arhitectura clasica motor fata dar trenul de rulare e slab fata de celalate. S2000 o sa te omoare cu lipsa de cuplu la turatie mica (am condus de cateva ori si sub 4000-4500 rpm uita de orice sport..) Boxster ul e roadster ul cu motor central cu "grunt" la orice turatie, Variocam ul lor e net superior V-Tec ului (variatie continua nu on/off), plus cilindreea sanatoasa. Plus ca e mai mult de 50% 911 in el, prin partile esentiale cum ar fi franele (nu prea intreaba nimeni de frane pe aici vad). Cat de fiabile o fi japonezele nu mi spune ti ca (mai ales la second hand) un 4 cil de 9000 rpm e mai fiabil ca un boxer 6 de cilindree mult mai mare. Si mai intervine si efectul lui "da tu ce conduci?" , daca raspunzi Honda si ala/aia din fata ta nu stie ce e aia S2000 ai de explicat un pic, daca spui Porsche nu cred ca mai are nimeni nevoie de explicatii, nu i asa? Testul cel mai bun trebuie sa l faci tu, sa le conduci pe toate preferabil la fel cum planuiesti sa o conduci pe a ta si dupa asta sa decizi. Bafta si have fun.. |
Imi plac BMW-urile in general .. pot sa spun ca sunt fan .. dar Z3 este urat. Parere personala :wink:
Am ales Honda S2000. Mi se pare cea mai frumoasa. Despre feeling nu pot sa zic nimic pentru ca nu am mers cu niciuna.. si nu vreau sa vorbesc prostii :-) |
aleg z3-m.o adevarata sportiva pur sange care pentru asta s-a nascut.performante superbe, motor la fel, foarte fiabil, dar costurile cam mari la modelele m.daca totusi nu-ti place aspectul, du-te pe porsche.o masina foarte buna si ea, motorul central ofera o stabilitate excelenta, o masina foarte bine construita si inchegata.cand spui cuiva ca conduci porsche, asa e, nu trebuie sa dai explciatii.mercedes nu mi se pare ca e pentru tine si ceea ce vrei tu sa faci.iar honda s2000 nu-mi spune absolut nimic.la turatii joase sigur o sa plangi, iar faptul ca are aproape aceeasi cai putere ca si porsche dar face pana la 0-100 mult mai mult desi e mai usoara, spune multe.motorul nu e dinamic precum la porsche sau m3.plus ca honda nu mi se pare o masina prea masculina.ma refer la aspect.e frumoasa dar... iar daca vrei sa iesi din aria celor 4 modele, du-te catre corvette.o fi mai scumpa, dar sigur le bate pe toate, si de-a lungu si de-a latu, si de-a inversu si de-a cum vrei tu.o masina cu multa traditie, un sunet superb de v8 american nu imitatie de la mercedes, cuplu imens, 0-100 foarte rapid, tot ce vrei.american power!!!.sunt fan bmw deci am votat z3-m.daca puneai corvette in top.....hmmmm
|
Nu pot sa inteleg cum comparati motorul de pe s2000 cu cel de pe M , SLK, si Porsche.
Am avut Honda o masina formidabila DAR lipsa de cuplu o sa te termine psihic ...cu motorasul ala daca nu stai numai in 9000 de ture nu o sa simti ca ai masina. Sper sa vina contraargumente de la cei care au condus Honda cu vtec nu de la privitori. DPDV S2000 ar trebuii sa sara din schema...e o masina superba dar nu in comparatie cu celelalte 3. |
Quote:
si in legatura cu fiabilitatea motorului de S2000 , o sa fii uimit de cat de fiabile sunt. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning