![]() |
nu sa mutat parcarea domnu florica :) ...
oftopic: micutzule...cum fac si eu cu amortizoarele alea (stii ca am vb atunci la necazul lui RIP)? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
Aaah, Doamne, ce dor imi e de unii oameni! :twisted:
PS: Nicola, vreau sa fac si eu cunostinta cu \"blonda\" pe care mi-ai aratat-o pe messenger aseara :lol: |
Pt toti cei din afara pitestiului va astept la OMV autostrada intre orele 21:00-21:30.
gabi...daca iti zic ca blonda care tiam aratato aseara a suferit o mica accidentare...ma crezi ? :(( mia dus taicameu masina la reprezentanta la pejo sa imi skimbe uleiu si filtrele...si nu a inkis capota...si pe drum a dat capota peste cap...sa spart parbrizu si capota sa facut cam varza :(( ... mor de draci!!! oricum, sper sa o termin pana duminica, vreau sa o aduc acolo la petrecere :D |
care merge cu masina si are un loc in + si pt mine sa imi zicaaaaaa :D plzzzzz
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: nu am mai fost dmult in pitesti...si c bine a fost ultima oara... |
Re:
Quote:
Hâc! :lol: |
pai s-ar putea sa vin si eu cu fordv6..ca deh, in pitesti avem antecedente..asa ca vorbim
|
Pana la urma cand are loc? Vineri sau Sambata?
|
Duminica ma, Moxx neatent :lol:
|
Fara caterinca...DUMINICA?
|
Re:
Quote:
|
greu,greu... :D
oki...care.... are ...loc... in masina?! :lol: |
Petrecerea are loc pe data de 13.11.2005. Cei din afara Pitestiului sunt asteptati la OMV-ul dupa autostrada Bucuresti-Pitesti intre orele 21:00-21:30.
oftopic: gabi...eu sper ca pana duminica sa termin masina :)...sa speram ca o sa pot |
o sa vina si din partea noastra cineva, in cazul in care ne primiti ! :)
P.S. Gabi vezi ca ai loc la noi :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning