Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Marele Premiu al Buzaului editia a V-a (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/85971-marele-premiu-buzaului-editia.html)

narko_rules 06-09-08 23:13

Re: Marele Premiu al Buzaului editia a V-a

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1736454)
Super tare,traseul pt maine l-a vazut careva,e ok?Io deja nu prea mai am somn:???:
Ursul negru-alb din INFERNO,al cui e?:???:

asta e traseul si o harta poate va ajuta!

RobertRFG 06-09-08 23:53

niste poze ceva cu masinile prezente nu mai puneti???si filmulete....

Vely 07-09-08 00:00

51 Attachment(s)
Poate reusesc acum!

Vely 07-09-08 00:00

5 Attachment(s)
...si filme

Vely 07-09-08 00:16

1 Attachment(s)
mai vin...

Vely 07-09-08 00:35

2 Attachment(s)
inca 2

Vely 07-09-08 00:42

1 Attachment(s)
+ 1
Gata

LKS 07-09-08 02:35

Quote:

Originally Posted by narko_rules (Post 1736468)
asta e traseul si o harta poate va ajuta!

Mai trage unu frana de mana, iar sare in papushoi :) Si la cum pleaca unele masini cu spatele derapand,muta tot de pe margine. Alt sat cu o strada mai larga nu s-a gasit ?

narko_rules 07-09-08 02:41

nu ma intreba pe mine k nu fak parte de organizatori in orash e jungla la liniute;) asa k e mai bine la tara!

narko_rules 07-09-08 02:42

6 Attachment(s)
asa cum am promis...poze...video..... incep cu video nu am ratat nimic!

narko_rules 07-09-08 02:46

45 Attachment(s)
a 3-a serie de poze

cassadao 07-09-08 02:47

ba nu e rusine ?...................ne ati mintit si a 2 a oara sa va mai creada tata mare aia a fost locatie DE BORN????????????? cimitir nu aveti??????? poate facem un drift ceva?lumea a cheltuit bani si timp sa ajunga la voi .............garda amenzi...........sa vada ce?tigani atotstiutori ,gropi ,santuri ,talente.........eu unu nu m am dat cu toate ca imi doream dar.......respect aul si wuz frumos .........

narko_rules 07-09-08 02:49

Quote:

Originally Posted by cassadao (Post 1736641)
ba nu e rusine ?...................ne ati mintit si a 2 a oara sa va mai creada tata mare aia a fost locatie DE BORN????????????? cimitir nu aveti??????? poate facem un drift ceva?lumea a cheltuit bani si timp sa ajunga la voi .............garda amenzi...........sa vada ce?tigani atotstiutori ,gropi ,santuri ,talente.........eu unu nu m am dat cu toate ca imi doream dar.......respect aul si wuz frumos .........

frate organizatorii asta au putut face.....eu te inteleg...cum este...chiar perfect...te respect k ai batut atata drum!

cassadao 07-09-08 02:57

aaaaaaaaaaaa uitasem premiul pt BORN DACIA LOGAN????????????????????????ce aveti mai? voi nu invatati nimic de la bucuresteni,ploiesteni,braileni ..........locatii ,organizare ......

narko_rules 07-09-08 03:02

Quote:

Originally Posted by cassadao (Post 1736650)
aaaaaaaaaaaa uitasem premiul pt BORN DACIA LOGAN????????????????????????ce aveti mai? voi nu invatati nimic de la bucuresteni,ploiesteni,braileni ..........locatii ,organizare ......

premiul pt burn trebuia luat de audi-ul de la vagabond.....era cine il sparge mai aproape de 3 minute.....intotdeauna buzaul va fi sub ele;) sunt buzoian si sincer uneori mie rusine!

All times are GMT +2. The time now is 02:56.

- Copyright 2026 4Tuning