Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   AfterDark Racing (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing.html)
-   -   Sfarsit de drum (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing/8579-sfarsit-drum.html)

luca 21-10-05 21:05

Eu cred ca intre Mutzu si Vlad s-a intamplat ceva intim in acea noapte fatidica, si inca se mai simt conectati si de aceea ataca in haita, si se ling in ... unu pe altu :lol: :lol: :lol:
Pendejo :twisted: :twisted:

morghen 22-10-05 01:27

hahhaha !!

i came to bring the pain ! hardcore to the brain !!

Fitzosul 22-10-05 03:07

Numai caterinca :lol: :lol: :lol:

mutzu 22-10-05 03:24

Unde si cand l-am jignit eu pe Silviu?
Tu, Luca, ca membru fondator ce erai, trebuia sa stai tu cu noi.. te-am vazut 10 minute, in 3 zile cat am stat in Bucuresti.Vlad a stat cu noi incontinuu.
Asa ca taci!

shadow 22-10-05 05:31

Eu asa interpretasem cateva posturi de ale tale, sorry daca am inteles gresit!!!
Cat despre momentul cand voi ati venit in Buc, intr-adevar Vlad a stat cu voi si v-a ajutat, iar eu am avut nishte probleme in momentul ala care nu puteau astepta, si chiar mi-a parut rau ca nu am putut sa va ajut atunci!!!

criss 22-10-05 10:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadow\"
Cat despre momentul cand voi ati venit in Buc, intr-adevar Vlad a stat cu voi si v-a ajutat, iar eu am avut nishte probleme in momentul ala care nu puteau astepta, si chiar mi-a parut rau ca nu am putut sa va ajut atunci!!!

Daca imi aduc bine aminte au fost niste discutii atunci cum ca Silviu a fost comod si nu s-a ocupat de cei din HD ,la vremea aia ne cunosteam doar pe net si cei din provincie puteau sa-si formeze parerea in sensul asta dar acum sunt ferm convins ca daca putea s-ar fi ocupat si de HD cand au fost la Buc .Si eu si Tristan am fost in interes personal la Bucuresti si de fiecare data s-a ocupat de noi

mutzu 22-10-05 12:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"criss\"
Quote:

Originally Posted by \"shadow\"

Daca imi aduc bine aminte au fost niste discutii atunci cum ca Silviu a fost comod si nu s-a ocupat de cei din HD ,la vremea aia ne cunosteam doar pe net si cei din provincie puteau sa-si formeze parerea in sensul asta dar acum sunt ferm convins ca daca putea s-ar fi ocupat si de HD cand au fost la Buc .Si eu si Tristan am fost in interes personal la Bucuresti si de fiecare data s-a ocupat de noi

Ce probleme. ce vrajeli ?
Criss, povestes-te cand ati venit voi la Hunedoara.
La ora 4 dimineata ati ajuns ?
V-am asteptat aproape toti ?
Ne-am ocupat de voi? :roll:

criss 22-10-05 16:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mutzu\"
Ce probleme. ce vrajeli ?
Criss, povestes-te cand ati venit voi la Hunedoara.
La ora 4 dimineata ati ajuns ?
V-am asteptat aproape toti ?
Ne-am ocupat de voi? :roll:

Vizita la voi a fost beton ,la cat mai multe !!! :wink: :D

Eu am dorit sa se afle cum s-a purtat Silviu cu noi cand am fost la Buc,cel putin parerea mea despre el e f.buna.

PS: sa mai aduagam pe langa cum ne-ati primit si cum l-ati scos pe Tristan din incurcatura cand la 2 noaptea tu si cu DADI ati gasit o roata care sa se potriveasca pe corrado si ati facut mai bine de 60 km pana la el ca sa-l depanati,lucrurile astea nu se uita ,puteti oricand conta pe noi :wink: :D

aR99bMw 22-10-05 16:33

:ihearu:

mutzu 22-10-05 17:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"

ce ba urechila? :lol:

shadow 22-10-05 21:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"criss\"
PS: sa mai aduagam pe langa cum ne-ati primit si cum l-ati scos pe Tristan din incurcatura cand la 2 noaptea tu si cu DADI ati gasit o roata care sa se potriveasca pe corrado si ati facut mai bine de 60 km pana la el ca sa-l depanati,lucrurile astea nu se uita ,puteti oricand conta pe noi :wink: :D

Tocmai pt asta a si fost facut clubul, pt a fii o comunitate, nu pt a se castiga bani, nu pt a se creea certuri, pur si simplu pt a reunii cativa oameni cu aceasi pasiune, se pare ca unii nu au inteles asta!!!

TEKIN 22-10-05 21:21

Re:

Quote:

bre tie se potriveste :lol: :lol:

RCS. 22-10-05 21:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TEKIN\"
Quote:

bre tie se potriveste :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aR99bMw 23-10-05 17:12

bine ma......nea` chelu...si nea` orbu :lol: :lol:

morghen 23-10-05 19:21

aaaaaaaaaaaaahahahhhahahhahahha !!!! ce trompe suntetzi !! :D hahah mega faza asta...mai tare ca shi aia cu gresia pe tavan !!

All times are GMT +2. The time now is 10:16.

- Copyright 2026 4Tuning