![]() |
Eu cred ca intre Mutzu si Vlad s-a intamplat ceva intim in acea noapte fatidica, si inca se mai simt conectati si de aceea ataca in haita, si se ling in ... unu pe altu :lol: :lol: :lol:
Pendejo :twisted: :twisted: |
hahhaha !!
i came to bring the pain ! hardcore to the brain !! |
Numai caterinca :lol: :lol: :lol:
|
Unde si cand l-am jignit eu pe Silviu?
Tu, Luca, ca membru fondator ce erai, trebuia sa stai tu cu noi.. te-am vazut 10 minute, in 3 zile cat am stat in Bucuresti.Vlad a stat cu noi incontinuu. Asa ca taci! |
Eu asa interpretasem cateva posturi de ale tale, sorry daca am inteles gresit!!!
Cat despre momentul cand voi ati venit in Buc, intr-adevar Vlad a stat cu voi si v-a ajutat, iar eu am avut nishte probleme in momentul ala care nu puteau astepta, si chiar mi-a parut rau ca nu am putut sa va ajut atunci!!! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Criss, povestes-te cand ati venit voi la Hunedoara. La ora 4 dimineata ati ajuns ? V-am asteptat aproape toti ? Ne-am ocupat de voi? :roll: |
Re:
Quote:
Eu am dorit sa se afle cum s-a purtat Silviu cu noi cand am fost la Buc,cel putin parerea mea despre el e f.buna. PS: sa mai aduagam pe langa cum ne-ati primit si cum l-ati scos pe Tristan din incurcatura cand la 2 noaptea tu si cu DADI ati gasit o roata care sa se potriveasca pe corrado si ati facut mai bine de 60 km pana la el ca sa-l depanati,lucrurile astea nu se uita ,puteti oricand conta pe noi :wink: :D |
:ihearu:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
bine ma......nea` chelu...si nea` orbu :lol: :lol:
|
aaaaaaaaaaaaahahahhhahahhahahha !!!! ce trompe suntetzi !! :D hahah mega faza asta...mai tare ca shi aia cu gresia pe tavan !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning