![]() |
Re: Nu Stiu Ce Masina Sa Aleg
Nu mai aveti nici o idee.A mai crescut suma la 4.500-5.000.Astept pareri.:D
|
sfatul meu: o pisica din 94-95 care sa arate bine, o gasesti la vreo 2000 acolo + vreo 5-600 euro taxa de inmatr. .. cu siguranta o scoti in 5000.. si daca te preocupa consumul ii pui GPL si ai scapat!
eu unul asa as face! :D ( si asa o sa fac in curand :lol: ) |
http://www2.***********/vs2cautaauto....=DESC&offset=0
Ce parere aveti despre masina asta??Astept pareri.........isi merita pretul?? Este cea din 95 la 4.500 de euro |
cunosc masina! pe partea stanga a fost chituita! iar scaunele si banchetele sunt intr-o stare jalnica! nu ti-as sugera sa o iei! gandeste-te ca poti aduce o pisica din acelasi an la 2000-2500 din germania! iar taxa tot o vei plati si la asta dupa autovit si la aia dupa mobile.de
|
ce ma sfatuiti sa aleg intre BMW x5 (2005-2006) diesel,TOYOTA LAND-CRUISER diesel sau NISSAN PATHFINDER diesel toate cu cutie manuala
|
Land Cruiser
|
Nissan X-trail
|
Ms dolb,dar vad ca tu numai la cele de 2.000 si 2.500 te uiti.......eu unu nu gasesc nici una care sa-mi placa la bani astia.
Daca gasesti vre'una da-mi si mie linku sa o vad si eu |
tocmai ce m-a sunat tata din germania, unde a gasit un e36 cabrio full, 320 i, piele tot tot tot..stare impecabila! pretul de acolo fiind 3900 euro ! deci se pot gasi masini f f bune
|
Quote:
|
de ce Land Cruiser
|
ce puteti sa-mi spuneti despre Nissan Pathfinder (motor etc)
|
frate eu trancan aici despre Nissan X-trail si tu vb despre pathfinder? se compara macar?
|
Astazi vorbii cu cineva de la nuremberg si cred ca o sa ma duc saptamana asta sau cel tarziu cealalta in germania sa-mi iau un bmw....sau cine stie........i-am spus sa caute unu pe la 3.500 de euro si mi-a zis ca gasesc masini f bune la bani astia....acum ramane de vazut.......eu cred ca se merita chiar daca o sa cheltui bani cu drumu,mancare...etc.Cam pe la cat ajung cheltuielile ptr 2 persoane in jur de 4-5 zile????
|
2 pers : 4-5 zile in jur de 700 euro !
PS: care e treaba cu nuremberg? vad pe toti ca zic si scriu nuremberg si sincer .. CE E ALA? oras? eu stiam ca se numeste NURNBERG cod 90443 |
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning