![]() |
hahahahah ...esti tare rau ma:)))))
|
Re:
Quote:
|
|
:pelvic_th
|
:pistoles:
|
sal
ti'am zis mai zis daca nu luam alea cu tine si aveai 4 ti le luam ca sunt super tari si oricum sa stii ca se potrivesc si alte modele daca ai timp sa cauti pe la dezmembrari si tre sa se gaseasca inca 2 aprox la fel :)
|
ms ms ..:)) ai pus jantele pe masina ?
|
nop
pai man nu am apucat sa le mai pun ca am intrat in bani am luat filtru sport dupa amiaza ma duc sa ma uit la o toba si puii mei sa vad ce mai iau :P si deocamdata am lasat jantele in casa ......constanteanul ala al meu care zicea ca le vrea pt o nova nu a mai dat nici un semn de viatA??? pacat ....nu stie ce pierde....sincer ma repet sunt super frumoase si sincer sunt multe de facut cu ele....se poate gasii ceva aprox identic pe fata insa nu asa cu buza ....pt ca cine stie cunoaste ca normal este un pic mai inguste pe fata si mai late pe spate......succes in continuare si daca nu te superi iti dau un sfat ...cand te mai plimbi ....poti deja sa te uiti pe unde gasesti ceva asemanator sa trimiti clientul la fix sa le ia pe toate :P ....salutari de la mare.......mare distanta :)))))))))))
|
ms ms:)) ma eu am gasit 2 anvelope la 500 de mii buc profil in v super tari sunt :p le iau zilele astea
|
1 Attachment(s)
:chainsaw:
|
up..le dau pe gratis:))))
|
hai ma zi...vorbesti serios?? :lol:
|
:)) sacaleeee
|
up
|