Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   ABT a tunat VW Passat CC (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/85488-abt-tunat-vw-passat-cc.html)

xxdadixx 27-07-08 14:52

Re: ABT a tunat VW Passat CC

1 Attachment(s)
Parerea mea e ca Mazda 323f e stramosul "coupe' urilor in 4 usi "

pablo.odg 27-07-08 20:38

Prima oara cand am Vazut pozele cu Passatul CC am zis ca e urat. Si mi-am mentinut afirmatia pana acum doua saptamani cand am vazut unul pe strada si am apucat sa-l analizez. Mi-am schimbat parerea complet. Sper sa mai apara modificari pentru el.

BBK_VW 28-07-08 01:26

Mersi pt k m-ai corectat dadi chiar nu stiam o alta masina similara :)

norbi_bidi 29-07-08 15:42

cu tuningul pe el seamana cu mercedes :)

Katastihon 29-07-08 23:08

Bai vere.. las-o`n sange d-aicea.. ca pe strazile din Romanica.. numai fomei am vazut la volanu` PASSAT-ului CC.. Cre`ca juma din stocu` VW se duce sub fundu` pitzipoancelor din Romanica..

$ole 01-08-08 17:37

;)mhh daa..parerea mea e ca cc-ul e cel mai reusit dintre toate mod.de passat

xtazy 10-07-10 01:54

Majoritatea posteaza aiurea, fara sa fi condus/urcat/analizat unu din cele 2 modele: cc si cls. Am intrat in ambele, le-am analizat. Locurile din spate sunt mai confortabile la CC, scaunele din fata sunt mai confortabile la CLS.
CC=Comfortable Coupe, nu conteaza cine a scos primul CC si cine dupa cine s'a luat, mi se pare normal ca pe acest segment de piata sa fie o oarecare competitie. Passatul CC e destul de bine dotat, interiorul e frumos, e comod,e mai "tineresc", CLSul parca e "masina parintilor", mai luxoasa, mai scumpa.
Prefer Passat CC, raman si cu bani in plus, din care mi-as lua o decapotabila... parerea mea personala.

CobraRB 12-08-10 12:29

Este o maşina superba.Subtilă,să nu atraga atenţia,nu este împopoţonata,jantele se potrivesc de minune,iar culoarea arată foarte bine pe maşina. Motorizarea este suficientă pentru o aşa maşina.
O consider excelenta şi mi-ar face plăcere sa o conduc :P (după ce iau permisul,evident;întâi să termin şcoala :-P) :D

baftă

marian92 22-08-10 14:12

Foarte frumos,dar am si eu o intrebare peugeot 206 CC stiam ca era coupe cabrio ,dar la passat CC ce inseamna?

skoda boy 22-08-10 15:05

Quote:

Originally Posted by marian92 (Post 3601992)
Foarte frumos,dar am si eu o intrebare peugeot 206 CC stiam ca era coupe cabrio ,dar la passat CC ce inseamna?

Coupe Confort daca nu ma insel

boy_wonder 22-08-10 15:40

Quote:

Originally Posted by marian92 (Post 3601992)

Comfort Coupé.

marian92 22-08-10 20:57

Mersi:D

All times are GMT +2. The time now is 19:48.

- Copyright 2026 4Tuning