Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   car 4 a girl ...SOS! (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/85168-car-4-girl-sos.html)

quick_silver 25-07-08 00:19

Re: car 4 a girl ...SOS!

Audi a3,vw lupa,polo, mitsubishi colt..:D

Ivana 28-07-08 16:28

Topicul se poate inchide,deoarece tocmai s-a achizitionat 1 bucata Ford Focus :)

manumeciu 28-07-08 22:46

Quote:

Originally Posted by Ivana (Post 1666576)
Topicul se poate inchide,deoarece tocmai s-a achizitionat 1 bucata Ford Focus :)

Prezint-o....si poze!!!!!!!!!!!!

Ivana 29-07-08 00:02

Pozele vin dupa ce e inmatriculata ,insa mai am o nelamurire ...din cate am inteles masina e in stare buna,luata din Germania, personal inca nu am vazut-o ,insa este rosie si nu ma incanta deloc aspectul asta. As face o tampenie daca cer sa o duca la vopsit (negru) in conditiile in care e din 2003 si caroseria arata ok ,fara zgarieturi si etc ?! Intreb pt ca nu ma pricep...

bluey 29-07-08 08:42

Quote:

Originally Posted by Ivana (Post 1667456)
Pozele vin dupa ce e inmatriculata ,insa mai am o nelamurire ...din cate am inteles masina e in stare buna,luata din Germania, personal inca nu am vazut-o ,insa este rosie si nu ma incanta deloc aspectul asta. As face o tampenie daca cer sa o duca la vopsit (negru) in conditiile in care e din 2003 si caroseria arata ok ,fara zgarieturi si etc ?! Intreb pt ca nu ma pricep...

Fa-ti casco si va fi o tampenie aproape gratuita :D

Bigu 29-07-08 08:46

Quote:

Originally Posted by Ivana (Post 1667456)

ce e facut de fabrica e sfant!

22VIN 29-07-08 11:51

s-o stapanesti sanatoasa, dar lamureste-ma... nu-ti placeau multe masini (corsa C etc) pentru ca ziceai ca nu sunt feminine, nu au personalitate si ai ales un focus? interesant
oricum sa te bucuri de ea si sa nu ai parte de incidente

apache 29-07-08 13:02

nu o fa alta culoare daca cea de pe ea este in stare buna!!! ar fi cea mai mare prostie.

sa stii ca vopsea ca in fabrica nu o sa mai ai niciodata pe ea...

Ivana 29-07-08 13:11

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1667950)
s-o stapanesti sanatoasa, dar lamureste-ma... nu-ti placeau multe masini (corsa C etc) pentru ca ziceai ca nu sunt feminine, nu au personalitate si ai ales un focus? interesant
oricum sa te bucuri de ea si sa nu ai parte de incidente

Merci:) Am fost de acord cu Focusul asta deoarece a fost cumparat tot de la o femeie, desi e din 2003 nu a facut decat 39.000km ,are restul optiunilor de bun simt ,motorul de 101cp , consumul mic si pretul rezonabil 71oo ;)

Xel'Naga 30-07-08 00:57

topic inchis la CERERE !! ;):arrow:

All times are GMT +2. The time now is 23:57.

- Copyright 2026 4Tuning