![]() |
Re: Tapiterie auto in piele
0745 222 662
|
up...........
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
OK .Vad ca esti din BM .Vino maine la mine la atelier [Bd. Bucuresti 55 vis a vis de Fiat ] .Si un tel. 0745222662
|
Saltare , ma intereseaza si pe mine pentru Dacia Logan interior complet in piele rosu cu negru un pret si ce presupune (partile care pot fi imbracate si timp de executie), si daca se poate si un pret separat numai pentru bord tot rosu si negru.
Multumesc. |
Quote:
Bordul ;in piele 250 E in imitatie 150 E 24 ore La logan recomand modificarea formei scaunelor si banchetei pt. ca nu au sustinere laterala operatie care costa 100 E Tot pachetul ,inclusiv bordul in piele ,modificarea formei scaunelor si banchetei ,la 1000 E in 72 ore |
Multumesc de raspuns, o sa fac complet tot interiorul dar pe rand, si o sa incep cu bordul.
Pentru mine este mult mai usor asa.Pot demara actiunea in luna mai. Trimite-mi un email cu un nr de telefon pe adresa:[email protected] |
Quote:
[email protected] [email protected] www.PROLEATHER.COM |
4 Attachment(s)
.....................up
|
Fiat Stilo 2 usi :
- Plafon - Fete usi - Scaune fata - Bancheta spate - Volan Pret : ? |
Quote:
|
M-ar interesa un interior complet pe o alfa 156 din 2000(membru alfaamore) plus incalzire in scaune.un pret pls si eventual dak imi recomanzi ceva culori-masina fiid gri cu perla albastra si rosie.
|
Quote:
Pe moment nu am incalziri |
| All times are GMT +2. The time now is 01:34. |
- Copyright 2026 4Tuning