![]() |
1 Attachment(s)
honda dominator nx 650 din 94, excelenta pt oras, si ca manevrabilitate si ca consum. Nu mai mult de 5-5,5%. Super motoreta :lol:
|
Re:
4 Attachment(s)
Quote:
scuze de offtopic, acum ontopic: yamaha fj1200, touring pursange. |
1 Attachment(s)
Mai nou KTM LC4 SuperMoto, 640cmc din 2002. Dar in pacate trebuie sa il vand urgent.. :(
|
Ia uite ca am ajuns si aici.E ceva mai micutz decat ale voastre dar acum am ajuns la ceva mai mare,cu patru roti,177 CP si motor de 2000cmc....din pacate am tradat motocicleta :D
Am o Aprilia Leonardo 150 cmc.Pozele le gasiti la Motociclete->Aprilia Leonardo.Bine v-am gasit bikerilor. :wink: |
Racheta Mea
1 Attachment(s)
:2gun:Cine se face cu mine?:D........inca este in rodaj, abia astept sa zbor eu ea...YUPIIIIIIII:D
|
Re: Racheta Mea
Quote:
sa revenim on ... eu am o gillera typhoon,kit polini bla-bla ... poze recente nu am ..pt ca mi`a facut`o praf un cretin :( ... sa va invatzatzi sa nu va datzi motoarele niciodata pe mana nimanui :cry: a fost invatzatura de minte ;) bafta tuturor shi asfalt uscat ;) |
Re: Ce motoare aveti?
Aprilia RS 125 2005 full power 34 CP 143kg la full acum vreau sa ii schimb toba cu tot cu melc( toba intermediara) ce sa zic rosie poze aaltadata acu imi e lene:D
|
un aprilia sr nu stiu din ce an.motor malossi de 70 si toba la fel
|
5 Attachment(s)
am eu un gsx600f.....pistoane de 750cc.carburatoare sport...evacoare modificate,toba sport.....
|
Yamaha R6 2006 midnightblack
se vede si in avatar; de 2 luni mi-a mancat si o caruta de bani, mici modificari pt impresia artistica |
1 Attachment(s)
Am un Kawasaki ZXR 400 din '95
|
Frumos... :)
|
Pun poza asta doar ca sa o vada un amic, sorry. Poate o lasati daca va place . E de anul trecut de la curse de la iasi.
|
Ce poza... ?
|
am si eu un suzuki bandit de 1200 din 96 pe care il aduc incet incet pe linia de plutire si peste :D
https://img66.imageshack.us/img66/999...00050pj.th.jpg https://img447.imageshack.us/img447/2...00066be.th.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 17:59. |
- Copyright 2026 4Tuning