![]() |
CARB
nu-i indicat sa umbli si sa modifici socul!de preferat e sa il lasi asa cum e,avind in vedere ca poti regla turatia la care sa iti stea motoru cind este rece!turatia optima-1500-1900-2000 ture!
ca sa faci modificarea socului din soc pe apa pe manual,e cam complicat tre sa modifici carcasa exterioara si nu cred ca se merita! am avut o pauza mai mare deoarece leaptoapa a stat mai mult prin service in loc sa stea la je acasa!da gata deja sint off-topic |
boss
pai ...boss eu nu am partea cu apa ( tulumbitza prin care circula apa )
si d'asta zic ca tre sa-i fac ceva |
Spor la treaba Bil punete pe treba si gadeste-te la ceva care sa mearga :D
|
SDf
|
SDf
|
Re:
Quote:
|
nu T-fds? :roll:
|
???
WTF ???
|
Ford Capri
1 Attachment(s)
PAREREA MEA ESTE SA CONDUCI UN CAPRI SI APOI SA CERI PARERI,ADICA SIGUR NU O SA MAI AI NEVOIE DE PARERILE ALTORA IN ALEGEREA MASINII...[img]
|
mai bughie..pai de ce iti vinzi bolidu?? ia zi?? :oops: :lol: :lol: :lol:
spui la om sa conduca Capra..sa nu ceara parerea altora..desi cine are unul..shtie mai multe decat unul ce conduce unul...parerea mea :wink: N-o VINDEEEE...sau da-o dk chiar trebuie, dar da-mi si mie ceva piese inainte http://bestsmileys.com/lol/4.gif multe masini seamana la condus...dar e ideea de forma in primul rand, mecanica, intretinere, pe care nu ti-o formezi doar conducand masina respectiva :roll: |
Re: Ford Capri
Salut , daca tot spuneti ca vindeti niste Capri-uri , sau daca stiti pe cineva care le vinde , macar lasati si voi preturile , sau trimiteti-mi si mie un mail cu mai multe detalii ( [email protected] )
|
Ford Capri
Este un MK 1 de vanzare in Bucuresti pe Bd-ul 1 Mai .... si vrea pe el 3.500
|
Stie careva vre-un Capri MK III jaf de vanzare? Nu vreau sa dau bani multi pe el. Daca e cazul dau inapoi fieraraia dupa 2 saptamani. Am nevoie de acte pentru recarosare (mi-am adus unul desfacut de dincolo).
|
Quote:
|
il vind deoarece ma pregatesc de plecare in tarile calde astept oferte la 0743999940 sau 0721520542 la 1500 dau tot ceea ce i de ford capri,,, masina mea inscrisa pe mine la care trtebuie lucrat putin plus tot setul de geamuri ,capota punte spate ,,fata ,,2 motoare pe carburatie v6 2 sau 3 cutii viteze plus una in 5 trepte ,,2 3 seturi de faruri..etc etc,, astept oferte
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning