Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers.html)
-   -   FILM - 1 an de Midnight RACERS ! (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers/8487-film-1-an-midnight-racers.html)

EvLSant0S 30-09-05 13:29

nu mi-am permis ..
data trecuta cand te-am pus in wallpaper .. n-a iesit prea bine ..

iar ..singurele poze care le aveam cu tine ...
erau de anul trecut ...de la prisma - autocrono ;)
crede-ma .. decat sa apara pozele alea .. :D cred ca preferai sa nu ..
te strambai ... nush ce faceai .. nu era poza in care sa nu .. faci ceva :)
lasa ca acum am destul material cu tine de la petrecere :)

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 30-09-05 19:01

je ANDY_SLC!

SANTOS te pupa tata a fost belea in seara nu o sa o uit asa de repede si prea curand!
Am vrut sa te imbat dar nu prea am putut ca te dadeai batut dupa un pahar!dar las ca te prind eu next time nu iti face griji!:))) :twisted:
Cat despre film nu mai am cuvinte cand l-am vazut prima data am simtit ca explodeaza inima in mine!te pupa tata SLC!ciau!

Gabi 30-09-05 21:10

Felicitari pentru film, dar mai ales, felicitari pentru finalul filmului!

Nota 10+!!!

Bravo Santos :peace:

Deea 01-10-05 00:03

Imi pare foarte rau, dar eu nu pot vota. Nici unul dintre raspunsuri nu e bun. Cum de ce? Simplu: filmul e mai mult decat...super. Bravo, copile :P !

teddy 01-10-05 02:06

\"Bun ...\"

EvLSant0S 01-10-05 03:18

ce anume NU ti-a placut la el teddy ?

P.S: Mersi Gratian/Zoliat ptr film .... pe prima pagina ;)

b-06-zdn 01-10-05 07:44

Ba care ai votat de 2 lei,invidios de 2 lei ce esti .....super tare filmu' bravo........felicitari am votata de 100 ori super tare.

gabitzUU 01-10-05 11:37

Super

E super misto filmul,tineti-o tot asa;) pana ajung si eu sa imi iau carnetu :D 8) :P

EvLSant0S 01-10-05 14:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Deea\"
Imi pare foarte rau, dar eu nu pot vota. Nici unul dintre raspunsuri nu e bun. Cum de ce? Simplu: filmul e mai mult decat...super. Bravo, copile :P !

sar`na :D

CZR 01-10-05 14:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"Deea\"

sar`na :D

fiule,stai la rand :P
putin respekt pt tatal tau

TOBA^ 01-10-05 17:10

invidia il apasa pe cel cu 2lei.... ehhe si cate mai urmeaza!!!!!!acum se lucreaza la o piesa... cine se pricepe la versuri este rugat sa anunte...

CeReS 01-10-05 18:57

Merge si cu manele ? :lol: :lol: :lol:

Raz 01-10-05 20:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blazeyblaze\"
tare
cred ca meritam si eu o secunda in clip nu?
sa ma pupati
raz-ule....asta apropos de ce am discutat noi aseara....hehehe..ti-am zis ca nu cred o iota?

VLAD, filmuletul a fost facut cu ce materiale am avut si noi, cu siguranta meritai sa apari si TU dar cum a spus si Toba \"asta este doar inceputul\" iar acum se lucreaza la ceva si mai misto in care cu siguranta vei avea o importanta prezentare........... IAR ALA CARE A VOTAT \"de 2 lei\" PRIETENE TI S-A CERUT SA VOTEZI FILMULETUL NU VALOAREA TA.......

Opportunity 01-10-05 21:51

eu absolut plangeam chiar daca eu nu particip la voi... dar am simtit cata dragoste puneti voi in aceste masini si in acest film. bravo baieti tot asha nu o sa imi revin din starea asta niciodata am simtit ca nu mai pot mi s-a pus un nod in gat... bv baieti...

blazeyblaze 01-10-05 22:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Raz\"
Quote:

Originally Posted by \"blazeyblaze\"
tare
cred ca meritam si eu o secunda in clip nu?
sa ma pupati
raz-ule....asta apropos de ce am discutat noi aseara....hehehe..ti-am zis ca nu cred o iota?

VLAD, filmuletul a fost facut cu ce materiale am avut si noi, cu siguranta meritai sa apari si TU dar cum a spus si Toba \"asta este doar inceputul\" iar acum se lucreaza la ceva si mai misto in care cu siguranta vei avea o importanta prezentare........... IAR ALA CARE A VOTAT \"de 2 lei\" PRIETENE TI S-A CERUT SA VOTEZI FILMULETUL NU VALOAREA TA.......

razvan....aceeasi chestie cu materialele mi-a zis-o si micutu...si i-am demonstrat ca nu are dreptate...in fine.....fiecare face cum crede mai bine....hai sa nu dramatizam nu? chiar nu are rsost

All times are GMT +2. The time now is 20:11.

- Copyright 2026 4Tuning