Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   BEST GIRL DRIVER!!! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/8486-best-girl-driver.html)

blonda 21-11-05 00:34

SI PANA LA URMA CARE E FAZA.......EU ACUM AM VAZUT TOPICUL...SE AMI FACE CEVA SAU NU?SEBASTIAN?

babygirl 23-11-05 03:14

esti interesata?......

flaviutza 26-11-05 12:55

Domnelor si domnilor ideea e ca si asa suntem putine fete in lumea asta a masinilor si suntem raspandite prin tara ori evenimentul se tine in Bucuresti iar in conetxtul asta este extrem de greu de greu sa stranga SEBASTIAN cateva raceritze indeajuns pt. a materializa aceasta competitie...... PAREREA MEA.

flaviutza 26-11-05 12:57

Domnelor si domnilor ideea e ca si asa suntem putine fete in lumea asta a masinilor si suntem raspandite prin tara ori evenimentul se tine in Bucuresti iar in conetxtul asta este extrem de greu de greu sa stranga SEBASTIAN cateva raceritze indeajuns pt. a materializa aceasta competitie...... PAREREA MEA.

babygirl 27-11-05 02:24

hmmm eu una sincera sa fiu is tentata daca mai e careva astept restul se rezolva

flaviutza 27-11-05 02:47

pai asta-i faza dragutza ca tu esti din Bucuresti ink cine? cu 2,3,4 nu cred ca se face vre-un eveniment....

babygirl 27-11-05 16:18

:( mdeah mie imi e indif unde sa fie numa sa fie :)

Magos 27-08-07 03:12

Re: BEST GIRL DRIVER!!!

Doamne ce topic am gasit... :))
NU aruncati cu nimic in mine, mi se pare interesant...
Ma intreb daca acum, la doi ani dupa intentie, este cineva interesat... :P

26WRC 27-08-07 03:20

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1066041)
este cineva interesat... :P

mai bine zis interesata :P=))

aleks 27-08-07 13:46

pai fetele, nu va mai inscrieti la cuvant? :)

Dari 28-08-07 19:25

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1066041)
Doamne ce topic am gasit... :)):P

Chiar ca doamne :lol:
Si cam cum s-a dorit a se organiza acest "concurs"?
Tinand cont ca suntem f putine fete pe acest forum.
Daca e sa ne raportam la concursurile legale organizate pana acum, pe aeroporturi, drumuri inchise etc, ar trebui sa fim impartite in clase, grupe, ori eu una sunt f sceptica si ma indoiesc de faptul ca am avea toate masini asemanatoare sau sa putem fi impartite in mai multe grupe.
Daca e sa o luam pe partea cealalta, sa nu fie concurs de acceleratie, ci de indemanare...iar nu e bine, fiindca performantele masinii, greutatea etc, variaza semnificativ de la o masina la alta, astfel ca o departajare ar fi imposibila.
Deeeci?
Ce, cum, unde, cand?
Sau e ingropat si topicul asta?:-P

Claudia 28-08-07 23:25

Daca se mai organizeaza ceva ma bag si eu! :twisted:

NightDevil 28-08-07 23:28

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 1069936)
Daca se mai organizeaza ceva ma bag si eu! :twisted:

RACERITZO .....

Claudia 28-08-07 23:32

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 1069942)
RACERITZO .....

Ciocu` mic si joc de glezne! HAI! :silenced:

Khalis 29-08-07 00:27

Ideea e buna.... I'm in.... dar... cum zicea shi Dari.... la cat de multe suntem, care sunt shansele sa avem mashini asemanatoare k sa ne putem intrece pe bune?.... (app de asta.... cand mai scrietzi... spunetzi shi ce mashina avetzi... sa ne facem o idee..... uite... eu am Megane I din 2001 1.6 16v 107cp)....
shi.... parca tot mai mishto e sa-i batzi pe baietzi la liniutze... :twisted: .....

All times are GMT +2. The time now is 10:36.

- Copyright 2026 4Tuning