![]() |
trebe sa ne intalnim sa vorbim, cine ii interesat ca si participare?
|
eu cand imi trece raceala
am putea crea o rapire din avram iancu sau...ceva de genu :D |
eu...si si mie tre sa imi treaca raceala :P
|
as vrea si eu sa ma implic... daca va pot ajuta cumva sa imi ziceti :)
ce rapire din Avram Iancu ?? :lol: |
poi 4 vin cu masina
pun frana brusca il baga pe unu in masina si pleaca in trombna si alti filmeaza de pe diferite parti ale pietii |
hahahahahhahahahahahaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ma scuzati...m-am lasat dus de val ....ahhahahahahahahahahhahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: GET REAL PPL!!! e vb doar de o filmare cu masini...nu filme cu sergiu nicolaescu :lol: :lol: :lol: :lol:
|
nu facem un film de comedie / caterinca.
va fii un film cat se poate de serios. |
Re:
Quote:
|
Lasand laoparte tipa care urla!!! :lol:
Cand e intalnirea si unde ? .... vb aia tre stabilit un scenariu, locatzie, data, unghiuri de filmare, camerele (cate si cine are de pus la dispozitzie) etc .... :wink: |
io nu mai vreau \"rapiri\" si nici \"furturi\" de masini ca le-am incercat si-s rasuflate :x
P.S. are cineva filmarile noastre vechi??? :wink: |
si io le vreau alea ... ca am auzit ca is misjto :wink: sau ma rog sa rad si io un pic :lol:
|
Am io...o parte....alea facute in damb si inca cateva nu......dar aduceti un cd...
|
Re:
Quote:
|
poi nu stiam, si ma scuza`ti dc am uitat de tipa care tipa :))
noah ceva idee despre ce sa face? mi`o trecut raceala, era din cauza intocsicarii cu tigari, defapt n`o fo raceala, doar o pneumonie tabacica :d asa revenind la oi, imi explica careva despre ce ar trebuii sa fie facut? :p |
foarte multe filmari am facut pina acu, deja incep sa cred ca topicurile facute de laju is fara succes 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning