Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Seat tuning (https://forum.4tuning.ro/141-seat-tuning.html)
-   -   Pentru un Seat Leon 1.4 16v/86Cp ce imbunatatiri ii pot aduce la motor ???? (https://forum.4tuning.ro/141-seat-tuning/84521-seat-leon-1-4-16v-86cp-imbunatatiri-pot-aduce-motor.html)

andreyWOB 17-02-09 13:13

Re: Pentru un Seat Leon 1.4 16v/86Cp ce imbunatatiri ii pot aduce la motor ????

OK! Drum bun pentru cand o sa mergi :). Apropo ce tip de jante ai ? adica ce marca? Ca se vad foarte misto pe masina.

Florin&David 20-02-09 11:16

Multumesc. Ma bucur ca-ti plac.
Wolfrace Venom, J7,5xet 40

andreyWOB 26-02-09 23:16

Florin ai mai facut resoftarea ?

TRX 05-03-09 10:09

Hai spune`ne ce e cu resoftarea, suntem cu sufletul la gura toti :)

andreyWOB 05-03-09 11:09

:). Asa este :). Sunt curios rau cum se comporta masina dupa resoftare

TRX 07-03-09 17:03

www.powerbox.cc Am primit un mail de la ei care zice cam asa:

Pentru masina Dvs., Seat Leon 1.4 16V 88CP va recomandam produsul de varf al producatorului francez Power System. Prin folosirea boxtuningului vom avea urmatoarele rezultate:

Cei 88 CP va fi optimizat la 103 CP, si cuplul motor se va mari cu +22 Nm.

Va rugam sa studiati mai jost produsele care se preteaza la masina Dvs.:

Pentru concilierea montarii va rog adresati-va Partenerului POWERTUNING cel mai apropiat de Dvs. Lista Partenerilor: http://www.motortuning.ro/page.php?19

Pentru orice informatii suplimentare va stam la dispozitie cu placere. Vizitati pagina noastra www.powertuning.cc

Boxtuning Power System pentru motoare pe benzina

Pret POWERTUNING: 1499 lei (1260 lei+TVA)

Descriere: Montarea boxtuningului este mult mai simpla si mai rapida decat chiptuningul clasic. Avantajul major consta in faptul ca nu se prescrie programul original al calculatorului. Legaturile se fac cu lipirea a 5 fire, de aceea se poate scoate usor din masina si adaptat pentru o alta masina. Destinat pentru motoare cu 1 sonda lamda, fara turbosuflanta. Pentru celelalte tipuri de motor pe benzina (2 sonde lambda sau turbo) avem boxtuninguri separate. Made in France.

System Fuel Induction (SFI) - modul pentru reducerea consumului

Pret POWERTUNING: 1699 lei (1427 lei +TVA)

Descriere: Inovatia SFI, ca rezultat al colaborarii a mai multor laboratoare de cercetari, a luat nastere pentru inbunatatirea calitatii combustibilelor (benzina si motorina). Modulul electronic emite unde ultrasunete care "bombardeaza" combustibilul, astfel spargand moleculele de apa si lanturile de hidrocarburi lungi. Economia de carburant ajunge pana la 12%! Se poate folosi concomitent cu orice boxtuning. Made in France.

Ecotek CB-26P - valva power albastru + filtru

Pret POWERTUNING: 599 lei (503 lei +TVA) - impreuna cu filtrul de aer special.

Descriere: valva pentru reducerea consumului la motoare pe benzina cu carburator, injector monopunct sau multipunct. Prin crearea turbulentei in galeria de admisie, amestecul aer-benzina este mai buna si totodata intra mai multe molecule de oxigen. se poate ajunge la economie de 10-15%, masina va fi mai puternica cu 5-8%, insa creste considerabil dinamismul motorului. Pentru motoarele peste 2600 cmc trebuiesc 2 dispozitive legate in serie. Se poate comanda si cromat, in acest caz pretul este mai mare cu 52 lei.

B51TNS 25-03-09 17:44

da...am participat la craiova,eu eram ala.dar nu inteleg ce ti-a placut ca am luato-n gura grav de la kadettu ala

andreyWOB 25-03-09 23:26

Quote:

Originally Posted by B51TNS (Post 2182612)
da...am participat la craiova,eu eram ala.dar nu inteleg ce ti-a placut ca am luato-n gura grav de la kadettu ala

Salut ! Ti-am trimis un PM :) Se pare ca am vazut aiurea :oops:..... sorry:!:

yamahaer1cip 30-03-09 01:55

Am citit topicul tau si sunt interesant ce vrei sa faci insa daca tot vrei sa faci o nebunie mare fao pana la capat cauta un motor de cupra :D si aruncal sub capota si vezi apoi ce iese barem sti ca bagi bani dar simti o satisfactie mare:D accelas lucru vreau sa fac eu pe un seat cordoba:D sper sa si reusesc.. cu toate ca e o investiti mare dar nebunia din cap:)) nu trece asa usor:)) bft si respect

andreyWOB 30-03-09 09:52

Salut ! Nebunia cu schimbatul motorului...nu prea merge...masina totusi are cateva luni si este inca in garantie. Motorul o sa ramana asa cum este, doar o sa se intervina asupra softului, evacuarii si probabil filtru aer. ca sa schimbi motorul pe cordoba...este o cale lunga rau...si mai sunt multe alte componente care trebuie schimbate-frane, cutie viteze, evacuare, suspensie, bari stabilizatoare..... etc, deci nu prea se merita

yamahaer1cip 31-03-09 18:41

PASIUNEA NU ARE LIMITE:)) sa fi nebun nu inseamna putin:))asa ca eu nu ma las:)) dar si cand o termini sa vezi ce satisfacti ai:D:))

andreyWOB 31-03-09 21:51

Ai mare dreptate aici. Sper sa-ti duci proiectul pana la final !

BOGY26 01-04-09 08:40

Poate vrei un 2.0 TFSI, 147kw..cunosc pe cineva care vinde :oops:

yamahaer1cip 02-04-09 17:21

sari pe elca merita.. apropo cat vrea pe el?

ct77pia 09-04-09 16:46

iti dau eu tot ce iti trebuie sa o faci turbo

All times are GMT +2. The time now is 23:43.

- Copyright 2026 4Tuning