![]() |
Re: Casca
shoei xr 1000 diabolic 3
|
Nolan X-lite :d:d:d
|
casca hjc cl 14
geaca de la scorpio az manusi tot de la scorpio az cizme rst racing sii blugi=)) |
si io tin cu shoei...ma rog...pana una alta banii de motor is mai importanti :-" .....http://www.ghost.co.jp/shop/Helmet_s...zioso/tc-1.jpg
|
Poarta Casca Si Protectii!
Accidente cu motoare!:http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm nu fi prost si poarta casca si protectii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!:!: :!: :!: :!: :!:
|
Re: Poarta Casca Si Protectii!
Multumim mult Bogdan. Foarte educativ site-ul!
|
Da asa este nu e cazu sa ne riscam aiurea poarta casca si protectii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
|
2 Attachment(s)
Foarte multa lume neglijeaza cele mai mici detalii ,care pot face limita dintre viata si moarte!Chiar daca site-ul este putin cam DUR,poate pe cativa tineri ,care vad site-ul,ii mai taie din avantul "adolescentei"!Si oricum este o mare diferenta intre o casca la 70 ron si una la 100 de euro(mult prea mare diferenta),la fel si la protectii!
Imaginativa cum arata persoana respectiva care purta casca in timpul accidentului,daca NU O PURTa CASCA! |
Quote:
|
Ms BOgdan de site.E f.bun!
Khaos ai dreptate.Te topesti dreq.Dar sa te gandesti.Mai bine te topesti decat sa mori nu? |
Quote:
|
O gandire nu chiar buna!Bagi viteza mai mare?Mai bine las-o usor.. transpiri etc..... faci un dus apoi!si gata!Si eu nu cred caci caldura este cel mai mare factor,care ii descurajeaza pe multi si poarte casca... etc. eu cred ca .. doar priviriile oameniilor este factorul care face lumea sa nu poarte casca si costumul..?
|
Quote:
|
Atunci bravo tie!Dar totusi ai grija la faza cu .. "Poi vara ii dau gaz si o trag mai tare pe shosele la viteza mai mare ca asa intra aer pe mine si nu mai imi e cald."Ai totusi grija cu ce viteza rulezi...
|
Quote:
Ma refer ca ii dau maxim 30% mai repede decat mergeam inainte. la 50km/h ii dadeam vreo 65 km/h pe timp de vara. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning