![]() |
Doamne cat am mai ras!!!!!!! :):):):):):):) bravo mai ! asha om !
am si eu una ... eram mica si prostutza ... ma uitam in sufragerie la tv .. si ce-i veni lu sormea in cap ... sa sara de pa mas in fotoliu ...... moaaa ce ditrractiv era ptr ea .... am ignorat-o eu cat am ignorat-o si n-am mai putut si am sarit si eu odat` de 2 ri deja devenise funny .. amandoua saream pe cate un fotoliu .... si la un moment dat .. vrand s sar eu mai tare .. si AM reusit !!! CE ?????? sa sparg lustra cu capu` :)):)):)) bineinteles cand a venit maicamea si a vazut din ditamai lustra doar un ciot ... am dat vina pe sor-mea k ea a mai mica :)):)):)) |
vai da' ce nesimtire... :lol:
|
ce plictisitor e la facultate... :(
|
Quote:
PS:trebuie sa facem un club:\"Cei care dau cu capul de obiecte\" Quote:
[/quote] |
visuri sau vise? :P
speeder, lasa tata distreaza-te cat ink poti.. |
Re:
Quote:
|
Re:
[quote=\"SHOGUN-A8\"]
Quote:
PS:trebuie sa facem un club:\"Cei care dau cu capul de obiecte\" Quote:
|
bah sa mor yo ... de 3 zile ne ducem de pomana la scoala :D
adik mergem la scoala...stam 4 ore in care DOAR scriem...si plecam acasa... luni spre exemplu am facut doar o ora din 5... ah...si cica suntem a douaspea' si tre' sa ne pregatim pentru bac...sigur...si marmota ce facea ? |
Re:
Quote:
.... ore in locu vostru :D |
nu...ca aia preda :lol:
|
Re:
Quote:
Asa..... Domnule NikeFF,te-as sfatui sa iti vinzi o pereche de nike-uri si sa iti cumperi un DEX sa vezi cum e pluralul de la cuvantul \"vis\". Este corect sa spui si visuri si vise. :lol: :lol: :lol: M-am chinuit atat sa editez celalat mesaj degeaba... :lol: |
mda, or fi ambele variante valabile, dar in privinta 'aciditatii' replicii tale.. ai grija k devii impertinent si ar fi pacat k te vad baiat versat.. dle \"shogun A8 din roman\" :lol: :lol:
|
Quote:
Eu speram sa te amuzi si tu,nu vroiam sa par impertinent. |
eu am la fac profu de drept civil \"cioara\". si pe deasupra e si homo ... asa cred, pt ca la seminar a venit cu prietenu lui... cel putin asa l-a prezentat.
mai e si ingamfat ... enervant ... cu alte cuvinte e bou. o \"cioara\" enervanta :) |
Vezi poate mai afli ca e si evreu :lol: .
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:36. |
- Copyright 2026 4Tuning